Η 4η διάσταση στη Λιποαναρρόφηση

Δωρεάν
ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Κάνε την αλλαγή

001 lipoanarofisi4D

Λιποαναρρόφηση
4D High Definition

Η εξέλιξη της 4D Λιποαναρρόφησης είναι ότι πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρούμε το λίπος δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις και σύσφιξη.

Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για αρκετές γυναίκες αλλά και άντρες. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και αδύνατα άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του τοπικού πάχους. Τα γνωστά “ψωμάκια” στις γυναίκες αλλά και η “κοιλίτσα” στους άντρες, είναι ένα αισθητικό κυρίως πρόβλημα, το οποίο όμως αλλάζει σημαντικά την εικόνα και τη συμμετρία του σώματος.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Αθανάσιος Αθανασίου, επικεφαλής του ABH Medical Group, σας περιμένει για να αλλάξει ό,τι σας ενοχλεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας με μια καινοτόμα, ασφαλή και μόνιμη λύση! Παράλληλα με την λιποαναρρόφηση μπορεί να γίνει και λιπογλυπτική. Δηλαδή να μεταφέρουμε το λίπος που αφαιρούμε σε άλλα σημεία του σώματος που θέλουμε να διορθώσουμε.

Γιατί να επιλέξεις
Λιποαναρρόφηση 4D
στο ABH Medical Group

Με τη λιποαναρρόφηση 4D High Definition έχουμε τη δυνατότητα όχι μόνο να αφαιρούμε το λίπος από τα επίμαχα σημεία, αλλά και –παράλληλα- να δημιουργούμε μυϊκή γράμμωση και σύσφιξη, μεταμορφώνοντας το σώμα σας για πάντα!

002 lipoanarofisi 4D

Περιπτώσεις Πριν
& Μετά

003a kliniki
003b giatros

Γνωρίστε το
ABH Medical
Group

Για εμάς, πρωταρχικό ρόλο έχει ο σεβασμός, η ανθρώπινη επαφή και η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε επισκέπτη του ABH MedicalGroup προκειμένου να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του.

Ο Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD είναι πτυχιούχος Ιατρικής και Μετεκπαιδευθείς στη London Clinic UK & Beverly Hills California. Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery, ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου εγκαινίασε τον Οκτώβριο του 2011 το ABH Medical Group.

Το ABH Medical Group είναι ένα ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, το οποίο καλύπτει ποικίλες ανάγκες στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο της λιποαναρρόφησης, η 4D High Definition πραγματοποιείται με τη βοήθεια μιας συσκευής υπερήχων, το Vaser. Οι υπέρηχοι διασπούν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους κατακερματίζεται. Πρακτικά, το λίπος ελαιοποιείται και οι λιποαποθήκες, με έναν ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο που μειώνει δραστικά (δραματικά) την καταστροφή των ιστών. Επίσης η τεχνολογία των υπερήχων επιτρέπει την αφαίρεση του από συγκεκριμένα ανατομικά σημεία ώστε να τονιστούν οι μυς στην κοιλιά, τα χέρια, το θώρακα, τους ώμους, τους γλουτούς, τα πόδια. Αυτού του είδους η γλυπτική δεν εφαρμόζεται στα άλλα είδη λιποαναρρόφησης.

H 4D λιποαναρρόφηση είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή την ανάδειξη και προβολή (επιτρέπει τη φυσική προβολή των μυών) της υποκείμενης μυϊκότητας του σώματος. Το λίπος αφαιρείται ανατομικά, το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε γράμμωση και το σχήμα που θέλουμε όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα (γράμμωση 6-pack), αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Ο ασθενής μετά το πέρας νιώθει μια μικρή ενόχληση (σαν μυικό πιάσιμο). Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά από μια εβδομάδα. Οι ασθενείς πρέπει να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Θα χρειαστεί να φορούν ελαστικό κορσέ για 3-4 εβδομάδες μετεπεμβατικά. Τα λεμφικά μασάζ και οι αποιδηματικοί υπέρηχοι (οι συνεδρίες με Coaxmed (τεχνολογία RF και υπερήχων)) θα βοηθήσουν στην απομάκρυνση του πρηξίματος, ενώ το σταθερό βάρος και η υγιεινή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του αποτελέσματος.

Το αποτέλεσματα είναι εκπληκτικά! Η αλλαγή είναι εμφανής από την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα και οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση, καθώς τα οιδήματα υποχωρούν σταδιακά. Η πρόκληση είναι δική σας, αρκεί να πάρετε την απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και την εμφάνισή σας.

Wax seal ABH xrimatodotikoB

Άλλες Υπηρεσίες


  ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ
  το Δωρεάν
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ
  ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

  με το ΔΡ.
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

  Μην αναρωτιέσαι εάν η Λιποαναρρόφηση 4D είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Μεταφόρφωσε όλο σου το σώμα & απόκτησε τις ιδανικές αναλογίες με την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο.