Αναζωογόνηση Γεννητικών Οργάνων

Η αισθητική γυναικολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να βελτιώσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της γεννητικής της περιοχής.

Περιλαμβάνει επεμβατικές και μη επεμβατικές διαδικασίες οι οποίες στοχεύουν να αλλάξουν αισθητικές ή/και  λειτουργικές πτυχές που σχετίζονται με συγγενείς ανωμαλίες ή αλλαγές των γεννητικών οργάνων των γυναικών. Είναι ολοένα και αυξανόμενος ο αριθμός των γυναικών  που αναζητούν λύσεις για την εμφάνιση των γεννητικών τους οργάνων από εξειδικευμένους ιατρούς, οι οποίοι είναι σε θέση να προσφέρουν ολοκληρωμένο πλάνο θεραπειών!

Διαβάστε Περισσότερα

Με τις επεμβάσεις που προσφέρει η αισθητική γυναικολογία αναζωογονούνται τα γεννητικά όργανα, ενώ αυξάνεται και η απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Η γήρανση αλλά και ο τοκετός –κάποιες φορές όμως και κληρονομικά χαρακτηριστικά- μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του κόλπου και του αιδοίου.

Το πιο σύνηθες λειτουργικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι η κολπική χαλάρωση. Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά τον τοκετό. Πρακτικά παρατηρείται χαλάρωση των μυών του κόλπου φαινόμενο που οδηγεί σε ακράτεια ούρων,  σε δυσπαρεύνεια (πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή) αλλά και μείωση της ευχαρίστησης που εισπράττει η γυναίκα κατά τη σεξουαλική πράξη.

Επίσης πολλές γυναίκες χωρίς να αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα, επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη των γεννητικών τους οργάνων. Ένα θέμα που απασχολεί γυναίκες μικρότερης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, συχνά ταμπού και το οποίο δημιουργεί αρκετές φορές έλλειψη αυτοπεποίθησης και έλλειψη ευχαρίστησης της σεξουαλικής πράξης!

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, έχουμε αναπτύξει το τμήμα αυτό έτσι ώστε να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες λύσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται. Ο διακεκριμένος ιατρός Δρ. Αλέξανδρος Μπάντερ, είναι ο επιστημονικός διευθυντής και σε συνεργασία με το Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου, πλαστικό χειρουργό και την Δρ. Ντόλυ Φατσέα δερματολόγο αφροδισιολόγο, έχουν αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών αισθητικής γυναικολογίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
 • Vagina Lift
 • Intimate Lift - Intimate white
 • Αποκατάσταση όγκου με εμφυτεύματα υαλουρονικού
 • Θεραπεία Κολπικής Ξηρότητας με Εμφυτεύματα Υαλουρονικού
 • Magellan O-shot
 • Επεμβατικές θεραπείες
sisfiksi kolpou

Σύσφιξη & Ανάπλαση Κόλπου – Vagina Lift

• Διάρκεια Θεραπείας: 10 λεπτά

• Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

• Αριθμός συνεδριών: 2 – 4

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους των γυναικών. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει την θεραπεία 4-6 εβδομάδες μετά τον τοκετό. Ειδικά αν υπάρχουν ράμματα θα βοηθήσει με τη σύσφιξη της περιοχής και τις ουλές.

Αποκαθιστά την ατροφία του κόλπου- Σύσφιξη, Βελτιώνει την υγρασία της περιοχής, Βοηθάει στην ακράτεια ούρων!

Η κολπική ατροφία είναι η απώλεια του φυσικού δομικού πάχους κολλαγόνου και της μορφής του κολπικού ιστού που μπορεί να επέλθει είτε από τη γήρανση ή μετά τον τοκετό.

Η συνδυαστική τεχνολογία επιτυγχάνει την επώαση και σύσφιξη του κολπικού βλεννογόνου και επιφέρει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής του ασθενούς. Η θεραπεία πραγματοποιείται παρέχοντας δύο μήκη κύματος λέιζερ στον κολπικό ιστό για να διεγείρει τη συστολή του βλεννογόνου και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, για να ανακτήσει την κανονική κολπική ελαστικότητα.

Δεν υπάρχει αιμορραγία μετά την εφαρμογή και δεν υπάρχει χρόνος αποκατάστασης.

epemvatiki gynaikologia

Θεραπεία Intimate Lift – Intimate white

• Διάρκεια Θεραπείας: 20 λεπτά

• Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

• Αριθμός συνεδριών: 5-6

•  θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους των γυναικών.

Σύσφιξη χειλέων & Λεύκανση

λεύκανση αιδοίου – πρωκτού αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου, του περινέου και της περιπρωκτικής περιοχής, το οποίο πολλές φορές εάν δεν είναι εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα των ορμονικών αλλαγών, της ηλικίας ή των τοκετών.

Η λεύκανση του αιδοίου, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, η οποία πραγματοποιείται με τα ειδικά πήλινκγ νανοτεχνολογιας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί κάποια αποθεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ σε περίπου 8-10 θεραπείες επιτυγχάνουμε το τελικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία μπορεί επίσης να συνδυαστεί με επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αλλά και Αυτόλογης ενδοδερμικής θεραπείας O-shot.

auxisi ogkou

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για αποκατάσταση όγκου

• Διάρκεια Θεραπείας: 10 – 15 λεπτά

• Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

• Αριθμός συνεδριών: 1-2

Η εμφάνιση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου είναι ένα πολύ σημαντική για την αισθητική της «ευαίσθητης περιοχής» ενώ ακόμα αποτελεί ταμπού για πολλές γυναίκες. Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο λειτουργικός τους ρόλος καθώς προστατεύουν τον κόλπο και την ουρήθρα. Με το πέρας των ετών, πολλές φορές παρατηρείται απώλεια όγκου από τη συγκεκριμένη περιοχή, και χαλάρωση του δέρματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επιβάρυνση της ψυχολογίας, ενώ προκαλείται ακόμα και σεξουαλική δυσλειτουργία.
Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, τώρα δίνουν λύση και στην αναδόμηση της γεννητικής περιοχής της γυναίκας αποκαθιστώντας το χαμένο όγκο.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, εφαρμόζει τη θεραπεία με εκπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα πλέον ασφαλή, υλικά τελευταίας τεχνολογίας που φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις.

xirotita kolpou

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας

• Διάρκεια Θεραπείας: 10 – 15 λεπτά

• Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας

• Αριθμός συνεδριών: 1-2

Η μείωση των οιστρογόνων κυρίως κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης είναι η συνηθέστερη αιτία για την κολπική ξηρότητα. Άλλωστε τα οιστρογόνα είναι αυτά που οδηγούν στην παραγωγή βλέννας στον κόλπο, η οποία έχει ως αποστολή να τον λιπαίνει. Πέραν της περιόδου της εμμηνόπαυσης μείωση των οιστρογόνων μπορεί να υπάρξει κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Επίσης εκτός από τα οιστρογόνα υπεύθυνη για την κολπική ξηρότητα μπορεί να είναι η μακροχρόνια χρήση φαρμάκων ή οι κολπικές λοιμώξεις. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται και σε περιπτώσεις δυσπαρευνίας και για την αποκατάσταση της ατροφίας του κολπικού βλεννογόνου. Ιδιαίτερα δημοφιλής θεραπεία, η ενίσχυση της περιοχής του σημείου «G», που βελτιώνει τη σεξουαλική απόλαυση. Το υαλουρονικό οξύ δίνει μηχανική υποστήριξη στις ίνες κολλαγόνου, ενισχύει τον ιστό, κρατά νερό μέσα στα επιθήλια. Με αυτόν τον μηχανισμό συμβάλλει στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα των ιστών.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, εφαρμόζει τη θεραπεία με εκπληκτικά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα πλέον ασφαλή, υλικά τελευταίας τεχνολογίας που φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις.

magellan O-shot

Αυτόλογη Ενδοδερμική Θεραπεία Magellan Ο-shot

• Διάρκεια Θεραπείας: 20 – 30 λεπτά

• Xρόνος αποθεραπείας: 2-3 ημέρες

• Αριθμός συνεδριών: 1

Όπως και στις άλλες θεραπείες όπου χρησιμοποιείται, έτσι και εδώ η θεραπεία λειτουργεί μέσω αυξητικών παραγόντων οι οποίοι αναδομούν την περιοχή. Δηλαδή γίνεται ανανέωση των κυττάρων, βελτιώνεται η αγγείωση, διεγείρεται ο πολλαπλασιασμός των ινοβλαστών, συνεπώς και η παραγωγή κολλαγόνου.
Η θεραπεία εφαρμόζεται στην περιοχή της κλειτορίδας για να βελτιώσει και να ενισχύσει τη λειτουργία της κατά τη σεξουαλική επαφή (Ο shot) και στον κόλπο για να ενισχύσει τον βλεννογόνο του. Σε περιπτώσεις ήπιας μορφής ακράτειας η Αυτόλογη ενδοδερμική θεραπεία βοηθά για την καταπολέμησή της. Εφαρμόζεται ενέσιμα στο διάστημα μεταξύ ουρήθρας και κόλπου και σταδιακά οδηγεί στην πάχυνση των ιστών που στηρίζουν την ουρήθρα και στην αύξηση του μυϊκού τόνου. Μπορεί να αναμειχθεί με υαλουρονικό οξύ για την αύξηση του μεγέθους των χειλέων, τεχνική που φαίνεται ότι δίνει ωραιότερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια αποτέλεσμα. Βοηθά, τέλος, και στο σκληροατροφικό λειχήνα, μια πάθηση της περιοχής.

epemvatiki gynaikologia

Επεμβατική αναδόμηση έξω γεννητικής περιοχής

• Διάρκεια Θεραπείας: 1 – 2 ώρες

• Χρόνος αποθεραπείας: 5 – 10 ημέρες

Πλαστική περινέου: Πρόκειται για επέμβαση που γίνεται με laser ή ραδιοσυχνότητες και έχει ως στόχο τη σύσφιξη των μυών στην περιοχή του περινέου, μετά από χαλάρωση που έχει προκύψει από έναν δύσκολο τοκετό ή μετά από περινεοτομή όπου έγινε κακή συρραφή. Το περίνεο είναι η περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στο αιδοίο και το ορθό.

Πλαστική Ανάπλαση της έξω γεννητικής περιοχής: Με την επέμβαση αυτή αναπλάθονται οι ιστοί της έξω γεννητικής περιοχής της γυναίκας. Περιλαμβάνει αναδιαμόρφωση του σχήματος του εφηβαίου, των χειλέων, ενώ, όταν χρειάζεται, αφαιρείται και η περίσσεια δέρματος. Και αυτή η επέμβαση γίνεται με laser ή ραδιοκύματα.

Ανάπλαση μεγάλων χειλέων: Στην εν λόγω επέμβαση αφαιρείται από τα μεγάλα χείλη η περίσσια λίπους και δέρματος, ενώ συσφίγγεται το εναπομείναν δέρμα. Τα χείλη κάποιες φορές είναι ασύμμετρα ή υπερμεγέθη εκ φύσεως και ενοχλούν τη γυναίκα.

Αιδοιοπλαστική: Οι αλλαγές στην περιοχή του αιδοίου, ειδικά μετά από εγκυμοσύνες και τοκετούς, κάνουν πολλές γυναίκες να μην αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Σε αυτή την ανασφάλεια έρχεται να δώσει απάντηση η αιδοιοπλαστική, μια επέμβαση που αποκαθιστά αισθητικά τους δύσμορφους ιστούς στην περιοχή των έξω γεννητικών οργάνων και δη των εσωτερικών και εξωτερικών χειλέων του αιδοίου, το μέγεθος των οποίων μπορεί να δημιουργεί τόσο αισθητικό (αδυναμία ένδυσης με στενά ρούχα) όσο και λειτουργικό (πόνος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής) πρόβλημα.


  Κλείσε τώρα
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
  με τη ΔΡ. Φατσέα

  Συνδυάστε με: