ABH upperlip lift slider
ABH upperlip lift slider 800x400

Ανόρθωση Άνω Χείλους

Ανόρθωση Άνω Χείλους

Τα χείλη είναι σύμβολο θηλυκότητας, ελκυστικότητας και σεξουαλικότητας. Χείλη γεμάτα και πιο σαρκώδη είναι στοιχείο υγείας, νεότητας και αυξημένης θηλυκότητας.

Το άνω χείλος διακρίνεται σε δύο μέρη. Το λευκό άνω χείλος το οποίο ξεκινάει από τη βάση της μύτης έως και το περίγραμμα και το κόκκινο άνω χείλος. Με την πάροδο όμως του χρόνου, το λευκό άνω χείλος μακραίνει ενώ το κόκκινο μέρος χάνει τον όγκο του.

Ακόμα και σε νέους ανθρώπους, το άνω χείλος μπορεί να είναι μακρύ εκ κατασκευής, ενώ σε άλλες το περίγραμμα είναι ανομοιόμορφο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος θα ανορθώσει και σμιλεύσει το χείλος ώστε να ανακτήσει το προηγούμενο μέγεθος και μήκος επαναφέροντας τη νεανική του όψη.Η ανόρθωση άνω χείλους είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία πραγματοποιείται μέσω μικρών τομών στη βάση της μύτης (σε σχήμα δίκην πελεκάνου). Η περίσσεια δέρματος αφαιρείται κι έτσι επιτυγχάνεται το ιδανικό μήκος του άνω χείλους.

Η επέμβαση απαιτεί τοπική αναισθησία ενώ δε διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά. Η ανόρθωση άνω χείλους ελαχιστοποιεί τη ρινοχειλική απόσταση που φυσιολογικά είναι 1,1 cm στις γυναίκες και 1,4-1,5 cm στους άντρες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αποτελέσματα

ΠΡΙΝ

lip-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

lip-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

lip-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

lip-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

lip-4b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-4a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

lip-5b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-5a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

lip-3b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

lip-3a@abh-medicalgroup_400x500

Συχνές Ερωτήσεις

Ο χειρουργικός χρόνος είναι ελάχιστος με σεβασμό στους ιστούς, ήπιο μετεγχειρητικό οίδημα και καθόλου πόνο. Μικρή διάρκεια αποθεραπείας και με χρήση τοπικής ή συνδυασμένης αναισθησίας , μέθης. O εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να επιλέξει την κατάλληλη τεχνική για την εκάστοτε περίπτωση που θα εξασφαλίσει ανύπαρκτες χειρουργικές επιπλοκές.

Το αποτέλεσμα είναι άρτιο, μόνιμο, χαρίζοντας μια φρεσκάδα ανανέωσης σε όλο το πρόσωπο.

Αν το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, αλλά έχει εξασθενήσει το φυσικό ροζ χρώμα και τα χείλη έχουν αφυδατωθεί και έχουν γεμίσει λεπτές ρυτίδες λόγω ηλικίας, καπνίσματος ή έκθεσης στον ήλιο, τότε για τη διόρθωση προτιμάμε την ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ.

Η εφαρμογή του υαλουρονικού πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς, καταρτισμένους στην παρούσα τεχνική και έχοντας καλή γνώση της φυσιολογίας της περιοχής. H διαδικασία ξεκινάει με τον τονισμό του περιγράμματος των χειλιών εγχέοντας το υαλουρονικό οξύ και ολοκληρώνεται με την ενίσχυση του όγκου εφόσον χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο τα χείλη αποκτούν νεανική και σφριγηλή όψη με φυσικό αποτέλεσμα!

Για όσους φοβούνται τον πόνο της βελόνας, η επιστήμη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, εφόσον πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο υαλουρονικό οξύ μη ζωϊκής προέλευσης, αποστειρωμένο σε σύριγγα με παρουσία αναισθητικού λιδοκαϊνης που μειώνει αισθητά τον πόνο του ασθενούς κατά τη θεραπεία.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις συνηθισμένες δραστηριότητές της αμέσως μετά. Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να γίνει εμφανές από την πρώτη στιγμή και ακόμη πιο ορατό 2-3 ημέρες αργότερα. Η διάρκεια του αποτελέσματος, ανάλογα με το είδος του υαλουρονικού που θα χρησιμοποιηθεί είναι 6, 8 και 12 μήνες.


    Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με το ΔΡ. Αθανασίου

    Συνδυάστε με: