ABH breast slider
ABH breast slider 800x400

Ανόρθωση Μαστών

Το όμορφο στήθος δεν έχει ηλικία!

Το γυναικείο στήθος αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας αλλά και της γονιμότητας για κάθε γυναίκα. Ωστόσο, με το πέρας του χρόνου, την αλλοίωση από τις εγκυμοσύνες και το θηλασμό, την αυξομείωση του βάρους και φυσικά το νόμο της βαρύτητας, χάνει τη σφριγηλότητα του. Μπορεί να αλλάξει σε μέγεθος, σχήμα ή σύσταση, εξαιτίας ενός ή περισσότερων από τους παραπάνω παράγοντες.
Βεβαίως, δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις νεότερων γυναικών που δεν έχουν ακόμη γεννήσει ή θηλάσει αλλά που, λόγω κληρονομικότητας ή αυξομείωσης βάρους, το στήθος τους δεν έχει το σχήμα που επιθυμούν, δείχνει άδειο και χαλαρό.

Διαβάστε Περισσότερα

Η επέμβαση της ανόρθωσης του στήθους, ή αλλιώς μαστοπηξία, έχει ως σκοπό τη βελτίωση του σχήματος, του μεγέθους και της σύστασης του γυναικείου στήθους.
Πολλές φορές μπορεί να γίνει μεμονωμένα, ενώ άλλες φορές συνδυάζεται με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, δίνοντας μεγαλύτερο όγκο και συντελώντας στην καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος. Συχνά επίσης η ανόρθωση του στήθους μπορεί να συνδυαστεί με τη μείωση του μεγέθους της περιοχής γύρω από τη θηλή εάν αυτή είναι υπερβολικά μεγάλη. Σε περιπτώσεις μικρών πτωτικών μαστών γίνεται ανόρθωση και ταυτόχρονη αποκατάσταση του όγκου με ενθέματα σιλικόνης. Εάν όμως πρόκειται για μεγάλους πτωτικούς μαστούς τότε δεν απαιτείται η χρήση ενθεμάτων.
Στο ABH Medical Group θα καταλήξετε μαζί με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανασίου εάν μπορείτε να προχωρήσετε σε ανόρθωση μαστών, τι να περιμένετε από την επέμβαση και ποιο σχήμα ή μέγεθος ενθεμάτων εφ’ όσον χρειαστεί είναι το ιδανικό για το δικό σας σωματότυπο.Βάσει διεθνών πρωτοκόλλων, στο ABH Medical Group, κατά τον προγραμματισμό οποιασδήποτε χειρουργικής επέμβασης στο στήθος, προηγείται κλινική εκτίμηση και αξιολόγηση από τη συνεργαζόμενη εξειδικευμένη μονάδα μαστού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αποτελέσματα

ΠΡΙΝ

br-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-1b@abh-medicalgroup_400x500new

ΜΕΤΑ

br-1a@abh-medicalgroup_400x500new

ΠΡΙΝ

br-2b@abh-medicalgroup_400x500new

ΜΕΤΑ

br-2a@abh-medicalgroup_400x500new

ΠΡΙΝ

br-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-3b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-3a@abh-medicalgroup_400x500

Συχνές Ερωτήσεις

Tο βασικό χαρακτηριστικό που οδηγεί μία γυναίκα στον πλαστικό χειρουργό και στην ανόρθωση μαστών είναι η χαλάρωση που εμφανίζεται στην περιοχή του στήθους και η αίσθηση ότι οι μαστοί είναι «άδειοι».
Κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και είναι υγιής, ενώ παράλληλα δεν βρίσκεται κάτω από συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως να της απαγορεύει τις επεμβάσεις, μπορεί να υποβληθεί σε επέμβαση ανόρθωσης μαστών.
Συζητώντας με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανασίου κατά την επίσκεψή σας στο ABH Medical Group θα καταλήξετε μαζί εάν μπορείτε να προχωρήσετε σε ανόρθωση μαστών, τι περιμένετε από την επέμβαση και ποιο σχήμα ή μέγεθος είναι το ιδανικό για το δικό σας σωματότυπο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα στην αισθητικότητα της θηλής και δεν επηρεάζεται ο θηλασμός. Ωστόσο, συστήνουμε στις γυναίκες να προχωράνε σε αυτή την επέμβαση όταν έχουν γεννήσει και θηλάσει και δεν επιθυμούν να κάνουν άλλα παιδιά. Όχι γιατί αυτό προκαλεί κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί οι εγκυμοσύνες, με την αυξομείωση βάρους και τις ορμονικές αλλαγές, υποβάλλουν τους μαστούς σε ταλαιπωρία και επιβαρύνουν το σχήμα και το μέγεθός τους.

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. H ασθενής μετά το πέρας νιώθει μια μικρή ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της μετά από μια δύο μέρες. Οι ασθενείς θα χρειαστεί να φορούν ειδικό αθλητικό σουτιέν για 3-4 εβδομάδες μετεπεμβατικα. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα συνήθως ενώ κάποια αφαιρούνται 12-13 μέρες μετά. Συνιστάται οι ασθενείς να αποφεύγουν να σηκώνουν βάρη ενώ μπορούν να επιστρέψουν σε αθλητικές δραστηριότητες ένα μήνα μετά.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Η αλλαγή είναι εμφανής από την πρώτη ημέρα μετεπεμβατικά και οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Στην αρχή παρατηρείται ένα μικρό οίδημα το οποίο και υποχωρεί μέσα στον πρώτο μήνα. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα εφ’όσον δεν υπάρξει μεγάλη αυξομείωση βάρους.


    Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με το ΔΡ. Αθανασίου

    Συνδυάστε με: