Διατηρήστε

Υγεία &

Ποιότητα Ζωής

με το σύστημα

AntiAging 360

Διατηρήστε

Υγεία &

Ποιότητα Ζωής

με το σύστημα

AntiAging 360

Τι συμβαίνει

Το προσδόκιμο ζωής αυξάνεται. Τα χρόνια που ζούμε μετά τα 40 αποτελούν όλο και μεγαλύτερο τμήμα της ζωής μας. Η πλειοψηφία πλέον των ανθρώπων στο δυτικό κόσμο αφιερώνει το δεύτερο μισό της ζωής του στην πραγματοποίηση των ονείρων τους, σε ταξίδια, hobbies και γιατί όχι και διασκέδαση. Πολλοί δε, ασχολούνται ακόμη και με την εκπλήρωση νέων επαγγελματικών στόχων, την απόκτηση καινούριων γνώσεων και με την ανανέωση της προσωπικής τους ζωής.

Πολύ συχνά σε αυτήν την περίοδο εμφανίζονται σε γυναίκες και άνδρες συμπτώματα που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής τους. Η παραγωγή ορμονών και άλλων δεικτών αρχίζει να μειώνεται και ταυτόχρονα η καλή διάθεση εξαφανίζεται.

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

Ο γιατρός σας στην Athens Beverly Hills, γνωρίζει τις επιστημονικές δυνατότητες, ως προς την εξατομικευμένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Με τη δική του βοήθεια μπορείτε πλέον να διατηρήσετε την υγεία σας, αλλά και την ποιότητα ζωής σας σε μακροχρόνια βάση.

Κεντρικό ρόλο στα προγράμματα αυτά έχει ο Προαγωγός Υγείας σας. Εκεί, κατά την πρώτη σας επίσκεψη, ο εξεταζόμενος καταγράφει με τη βοήθεια ιατρού το ιστορικό σας, το οποίο στη συνέχεια αποθηκεύεται ηλεκτρονικά (η διαδικασία μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου). Προτείνεται δε να προσκομίσει τυχόν πρόσφατες εργαστηριακές εξετάσεις. Ο έλεγχος ολοκληρώνεται με ειδικές εξετάσεις στα σύγχρονα εργαστήρια του κέντρου και σε δεύτερη φάση, σχεδιάζεται στρατηγική με σκοπό την απόλυτη υγεία (Optimal Health).

Προγράμματα Health & Nutrition

Προαγωγός Υγείας

Στα πλαίσια της εξατομικευμένης και προληπτικής ιατρικής μας προσέγγισης θα λάβετε ενδοφλέβια θεραπεία υποκατάστασης ελλιπών βιταμινών ή ιχνοστοιχείων.Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ιατρικής με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση βαρέων μετάλλων και τοξικών ουσιών που έχουν επιβαρύνει τον οργανισμό σας με στόχο την βελτίωση της κυτταρικής υγείας.

Η ενδοφλέβια έγχυση ιχνοστοιχείων αποτελεί μέρος ενός γενικευμένου στοχευμένου θεραπευτικού πλάνου μακροζωίας και ευζωίας, όπως αυτό σχεδιάζεται από τον έμπειρο ιατρό της ΑΒΗ και εφαρμόζεται πιστά από εσάς.

Ο συνδυασμός της ενδοφλέβιας έγχυσης με μακροβιοτική διαιτητική αναπροσαρμογή, υιοθέτηση σύγχρονων τεχνικών ψυχικής και σωματικής υγείας, καθώς και η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες αυξάνει την αποτελεσματικότητα του εξειδικευμένου θεραπευτικού πλάνου και ομορφαίνει την ζωή σας.

Πρωτόκολλα Wellness

Τα Wellness πρωτόκολλα που ακολουθούνται βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τις επιταγές της σύγχρονης Ιατρικής και Ανανεωτικής Ιατρικής. Εφαρμόζονται μόνο εφόσον ο εξειδικευμένος ιατρός θέσει την ένδειξη, καθορίσει την σύσταση και συνεκτιμήσει όλες τις παραμέτρους της υγείας του ενδιαφερομένου.

Έτσι εξασφαλίζεται η αποφυγή παρενεργειών και επιτυγχάνεται η μέγιστη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα και σύγχρονα αντιοξειδωτικά όπως η γλουταθειόνη και το συνένζυμο Q10.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ Κ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANTIAGING 360

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ Κ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANTIAGING 360

  Γλυφάδα

  Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96
  210-8949920, 210-8949090

  Κολωνάκι

  Ακαδημίας 8, 6ος Όροφος
  210-7246953, 210-7230502

  Κύπρος, Λεμεσός

  Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 22, Μέσα Γειτονιά
  00357 25010485, 00357 25252018

  info@abh-medicalgroup.com