ABH antigiransi heria slider
ABH antigiransi heria slider 800x400

Αντιγήρανση Χεριών

Η επιδερμίδα των χεριών μας, όπως και αυτή του προσώπου, μαρτυράει τα πρώτα αλλά και τα πιο εμφανή σημάδια της γήρανσης και της πραγματικής μας ηλικίας. Ωστόσο, οι θεραπείες αντιγήρανσης κι επανόρθωσης των χεριών μπορούν να προσφέρουν μια νεανική εμφάνιση για τα χέρια χρησιμοποιώντας τις ίδιες διαδικασίες περιποίησης του δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν το πρόσωπο. Η ανάπλαση του δέρματος με λέιζερ μειώνει την εμφάνιση των κηλίδων ενώ οι θεραπείες με fillerαναπληρώνουν τον χαμένο όγκο. Από τα χημικά πίλινγκ, μέχρι και τη λιπομεταφορά, υπάρχουν αρκετές θεραπείες που μπορούν να μεταμορφώσουν τα χέρια σας.

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπείες αποκατάστασης χεριών με ρυτίδες, λεπτό δέρμα και κηλίδες!

Η ηλικία ενός ατόμου μπορεί συχνά να αποκαλυφθεί από την επιδερμίδα των χεριών και των δακτύλων. Με το πέρασμα των ετών τα χέρια μετατρέπονται από σφριγηλά και λεία, σε χέρια με έντονες κηλίδες, λεπτό δέρμα και ορατές φλέβες και αγγεία. Η απώλεια του όγκου επέρχεται φυσικά ενώ συνήθως οι καφέ κηλίδες είναι εντονότερες με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Υπάρχει μια σειρά θεραπειών που χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι και πλαστικοί για την αναζωογόνηση αυτής της περιοχής.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, η Δρ. Ντόλυ Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της, θα σας προτείνουν μια σειρά από θεραπείες και λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας!

Δερματικά εμφυτεύματα (fillers) Τα επιδερμικά fillers εκτός από το πρόσωπο, εφαρμόζονται και σε άλλα μέρη του σώματος τα οποία έχουν υποστεί απώλεια όγκου – συμπεριλαμβανομένων των χεριών, του λαιμού και του ντεκολτέ Αρκετά ενέσιμα fillers μπορούν να επαναφέρουν τον όγκο στο πίσω μέρος των χεριών, συμπεριλαμβανομένων των Juvéderm®, Radiesse® και Profhilo®.

Ο υδροξυαπατίτης Radiesse® είναι ένα ειδικό filler γαλακτικού ασβεστίου το οποίο πληρώνει τους ιστούς αλλά παράλληλα προκαλεί και τη σύσφιξή τους. Η διάρκειά του είναι 18 μήνες ενώ είναι το καταλληλότερο υλικό για επαναδιαμόρφωση σχήματος και περιγράμματος.

Το Profhilo® ως σύμπλεγμα υαλουρονικών διαφορετικού μοριακού βάρους είναι κατάλληλο για τη λείανση των ρυτίδων αλλά και για τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Απαιτούνται 2-3 θεραπείες ανά διάστημα 30 ημέρών και τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια πάνω από 12 μήνες.

Λιπομεταφορά-Lipofilling  Η μεταφορά αυτόλογου λίπους μπορεί να αποτελεί μια πιο μόνιμη θεραπεία αναζωογόνησης των χεριών όταν το λίπος από άλλα μέρη του σώματος μεταφέρεται στα χέρια για να βελτιώσει τη δομή και το περίγραμμά τους. Ακόμα και τα δάχτυλα μπορούν να αναζωογονηθούν με την εφαρμογή αυτόλογου λίπους.

Laser Ανάπλασης Επιδερμίδας Οι επιλογές θεραπείας με λέιζερ περιλαμβάνουν συχνά επεμβατικά κλασματικά laser ανάπλασης και έντονο παλμικό φως (IPL) για την απομάκρυνση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που έχουν υποστεί ζημιά από έκθεση στον ήλιο ή πρόωρη φωτογήρανση. Οι καφέ κηλίδες και οι ρυτίδες στα χέρια μπορούν να βελτιωθούν μέσω θεραπείας με λέιζερ. Η θερμότητα που αναπτύσσουν οι ιστοί, διεγείρουν επίσης την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για στιλπνό και νεανικό δέρμα.

Δερμοαπόξεση και πίλινγκ νανοτεχνολογίας

Τα πίλινγκ νανοτεχνολογίας διαθέτουν διάφορους μηχανισμούς για την απομάκρυνση των επιφανοιακών στοιβάδων του δέρματος, αυτών που έχουν υποστεί βλάβες ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση των χαρακτηριστικών καφέ κηλίδων. Η δερμοαπόξεση περιλαμβάνει τη χρήση μιας φορητής συσκευής για την φυσική αναρρόφηση των νεκρών στρωμάτων του δέρματος και μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της εμφάνισης των χεριών με δυσχρωμίες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
hands
ezgif.com-gif-maker (2)

Πρωτόκολλο Αντιγήρανσης Χεριών

Χέρια χωρίς ρυτίδες, λεπτό δέρμα και κηλίδες

Αποκτήστε νεανική εμφάνιση στα χέρια, με τις θεραπείες αντιγήρανσης κι επανόρθωσης, αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα.

 • Laser για ανάπλαση της επιδερμίδας και μειωμένη εμφάνιση κηλίδων
 • Fillers για αναπλήρωση του χαμένου όγκου
 • Λιπομεταφορά για βελτίωση της δομής και του περιγράμματος
 • Δερμοαπόξεση και πίλινγκ νανοτεχνολογίας για βελτίωση των καφέ κηλίδων.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της.


  Κλείσε τώρα
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
  με τη ΔΡ. Φατσέα

  Συνδυάστε με: