Αντιγήρανση λαιμού, τελικά υπάρχει λύση;

Ο λαιμός είναι το σημείο που πραγματικά δείχνει την ηλικία της γυναίκας και πολλές φορές καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση τις ρυτίδες ή και την κακή υφή της επιδερμίδας.

Πέρα από την ηλικία, η όψη του λαιμού μπορεί να επηρεαστεί από την απώλεια κιλών ή ακόμα και από κληρονομικούς λόγους. Μέχρι τώρα αν θέλαμε για να επανορθώσουμε το σημείο αυτό, μπορούσαμε να εφαρμόσουμε θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη, ή και κάποια λέιζερ τα οποία θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υφή και την όψη κατά 50%. Και φυσικά neck lift που είναι μια επεμβατική διαδικασία.

Το Profhilo ήρθε σαν ένα μαγικό ραβδί στα χέρια μου που μου επιτρέπει να μεταμορφώσω το λαιμό μιας γυναίκας τόσο στη λείανση ρυτίδων, όσο και στη σύσφιξη αλλά και στη θεαματική βελτίωση της υφής.
Το Profhilo που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο ενέσιμο υλικό είναι ουσιαστικά η ανάμειξη 2 υαλουρονικών υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι ένα εξαιρετικά διαχειρίσιμο υλικό, με μεγάλη ρευστότητα το οποίο ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η εφαρμογή του Profhilo πραγματοποιείται ανώδυνα, με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του λαιμού, του προσώπου, ή και των χεριών ακόμα. Αντί να αναπληρώσει το χαμένο όγκο όπως τα κοινά fillers, το Profhilo δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται κι έτσι δίνει μια φυσικά ανανεωμένη και σφριγηλή όψη, με ορατά βελτιωμένη υφή!

Συνήθως, για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo, απαιτούνται 2 συνεδρίες σε διάστημα 4 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια περίπου 18 μήνες.

Καλέστε στο 2108949920 ή 2107230502 για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Πρόσφατα Άρθρα

Μάθετε περισσότερα