ABH afxitiki slider
ABH afxitiki slider 800x400

Αντιμετώπιση Στυτικής δυσλειτουργίας

Ως στυτική δυσλειτουργία περιγράφεται η αδυναμία επίτευξης στύσης με καλή διάρκεια  και σκληρότητα για την επίτευξη ικανοποιητικής διείσδυσης, η οποία εκδηλώνεται μόνιμα ή περιοδικά, για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών. Πολλές  φορές ο διαχωρισμός της αιτίας καθίσταται εξαιρετικά δύσκολος καθώς οι αιτίες πολλές φορές συνδυάζονται.

Η στυτική δυσλειτουργία έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των ανδρών που την αντιμετωπίζουν καθώς οι ίδιοι δηλώνουν πως νιώθουν συχνά λιγότερο άνδρες, είναι ανασφαλείς, έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, νιώθουν φόβο, θυμό, επιθετικότητα, ντροπή, ανησυχία και ενοχή.

Αντιστοίχως ψυχολογική επίδραση έχει αυτό το φαινόμενο και στις ή στους ερωτικούς συντρόφους οι οποίοι επίσης βιώνουν αρνητικά συναισθήματα, στα οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η απόρριψη και η απογοήτευση.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι αλληλένδετη με την ηλικία. Κάτω των 40 ετών το πρόβλημα εκδηλώνεται σε ποσοστό 5%, ενώ σε ηλικίες μετά στα 60 έτη το ποσοστό αγγίζει και το 20%. Το ποσοστά αυξάνονται με δραματικό ρυθμό αν οι άνδρες έχουν διαβήτη ή αγγειακά προβλήματα.

Στο Athens Beverly Hills, η εξειδικευμένη ομάδα μας, εφαρμόζει μια σειρά θεραπειών για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

Ενδεικτικά

Χορήγηση εγκεκριμένης φαρμακευτικής αγωγής κάτω από ασφάλεια και παρακολούθηση.

Θεραπεία με κρουστικά κύματα

 Είναι μια σχετικά νέα θεραπεία η οποία εφαρμόζεται την τελευταία δεκαετία με θεαματικά αποτελέσματα.

Η εφαρμογή της θεραπείας με κρουστικά κύματα είναι πολύ απλή με μοναδικά αποτελέσματα, περίπου σαν να κάνει κάποιος υπερηχογράφημα. Η κεφαλή της συσκευής των κρουστικών κυμάτων τοποθετείται πάνω στο πέος και η εκπομπή των κρουστικών κυμάτων συνοδεύεται από έναν χαμηλό ήχο. Ο ασθενής δεν νιώθει τίποτα γιατί η θεραπεία είναι ανώδυνη. Η κεφαλή τοποθετείται σε διάφορα σημεία στο πέος, ώστε τα κρουστικά κύματα να το καλύψουν όλο. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας διαρκεί περίπου 30 λεπτά, δεν απαιτεί νάρκωση κι ο ασθενής με την ολοκλήρωση της μπορεί να αποχωρήσει από το ιατρείο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνήθως απαιτούνται κύκλοι 6-12 θεραπειών για να επιτευχθεί το σωστό αποτέλεσμα.

Πεϊκή Πρόθεση

Η πεϊκή πρόθεση είναι η χειρουργική και οριστική λύση για τους ασθενείς που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και η οποία δεν αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά με κάποια από τις άλλες θεραπείες. Είναι μια θεραπεία που εφαρμόζεται πάρα πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Η πεϊκή πρόθεση υποκαθιστά τα κατεστραμμένα σηραγγώδη σώματα του πέους κι έτσι η λειτουργία τους (η πλήρωση τους δηλαδή με αίμα ώστε να διογκωθούν και να επιτευχθεί η στύση) γίνεται αυτόματα με κλειστό υδραυλικό κύκλωμα.

Η τοποθέτηση όλων των τύπων πρόθεσης γίνεται με μικρή τομή κάτω από το πέος η οποία επουλώνεται και συνήθως δε διακρίνεται μετά από λίγο καιρό. Οι κύλινδροι της πρόθεσης μπαίνουν στο εσωτερικό των σηραγγωδών σωμάτων και η βαλβίδα ενεργοποίησης ανάμεσα από τους όρχεις. Στην περίπτωση πεϊκής πρόθεσης τριών τμημάτων το ρεζερβουάρ τοποθετείται λίγο ψηλότερα, πίσω από το κοιλιακό τοίχωμα.

Η επέμβαση αν και ειδική απαιτεί παραμονή μιας μέρας μόνο στο νοσοκομείο.

Κλείστε τώρα το ραντεβού διάγνωσης με την εξειδικευμένη ομάδα του Athens Beverly Hills Medical Group και επαναφέρετε την αυτοπεποίθηση σας! Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
abh andrologia ourologia

Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
με το ΔΡ. Μπορούσα

Αποκλειστικά για τον άνδρα: