ABH antimetopisikitaritidas slider
ABH antimetopisikitaritidas slider 800x400

D-Shape

Το D-Shape είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών που στοχεύει στη συνολική βελτίωση και σμίλευση του σώματος.
Έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα, εξειδικευμένη δερματολόγο στην κοσμητική ιατρική, και επικεφαλής εκπαιδεύτρια του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery).

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει στο γυναικείο σώμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Αρχικά η κυτταρίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται σε γυναίκες αδύνατες ή και πιο παχουλές, σε νέες ή και σε μεγαλύτερες.

Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης και τη διατροφή εντοπίζεται χαλάρωση, απώλεια σφριγηλότητας, αλλά και απώλεια όγκου από την περιοχή των γλουτών. Αυτά έρχεται να βελτιώσει το πρωτόκολλο D-Shape.

 

Οι αρχές του D-Shape είναι:

 • Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (Spherofill) – D-estruction of Cellulite
 • Η σύσφιξη και ανόρθωση του χαλαρωμένου δέρματος (Νήματα) –D-irection Up
 • Η αποκατάσταση του όγκου (Volume) – D-efinition of Body Contouring
 • Και φυσικά η εφεύρεσή του από τη Δρ. Ντόλυ (Dolly) – by D-olly Fatsea

H θεραπεία D-Lift περιλαμβάνει 3 στάδια

1ο στάδιο: Εξάλειψη της κυτταρίτιδας σε μία συνεδρία.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη νέα επαναστατική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας Spherofill.  Η καινοτομία της έγκειται στο συνδυασμό της θωρακισμένης μικρο-βελόνας με τις ραδιοσυχνότητες και το υαλουρονικό οξύ, ο οποίος καταστρέφει ολοκληρωτικά τα ινωτικά διαφραγμάτεια και πρακτικά εξαφανίζει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», χαρίζοντας λεία και σφριγηλή όψη.

2ο στάδιο: Ανόρθωση του δέρματος με Νήματα.

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος και της επαναφοράς του κολλαγόνου.

Τα νήματα είναι ουσιαστικά αγγειοχειρουργικά απορροφήσιμα ράμματα διαφόρων τύπων τα οποία εφαρμόζονται κάτω από την επιδερμίδα σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη φορά. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία θα εφαρμοστούν «τραβούν» το χαλαρωμένο δέρμα έτσι ώστε να δείχνει πιο σφριγηλό ενώ παράλληλα προκαλούν τη νεοκολλαγονογένεση και την παραγωγή ελαστίνης.

Είναι βιοδιασπώμενα, και άρα μετά την εφαρμογή τους απορροφώνται από τον οργανισμό σε διάστημα 8-12 μηνών. Η δράση τους όμως διαρκεί περισσότερο καθώς με την εφαρμογή τους προκαλείται «τραυματισμός» και ο οργανισμός ξεκινά τη διαδικασία επούλωσης και άρα την παραγωγή κολλαγόνου γύρω από αυτά.

Εφαρμόζεται στους έσω μηρούς, τα γόνατα, τη γλουτιαία και την υπογλουτιαία περιοχή για αποκατάσταση της χαλάρωσης.

3ο στάδιο: Πλήρωση Όγκου με χρήση είτε Υδροξυαπατίτη, είτε με αυτόλογο λίπος (λιπομεταφορά-lipofilling) , είτε με Lanluma.

Yδροξυαπατίτης

Ο Υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό πληρωτικό ασβεστίου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου προωθώντας την παραγωγή και εναπόθεση φυσικού κολλαγόνου, φυσιολογικό πληρωτικό μαλακών ιστών του σώματος.

Κατά την έγχυση του ο Yδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Δηλαδή, απλά, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

Μεταφορά Αυτόλογου Λίπους

Πρόκειται για λίπος εμπλουτισμένο σε βλαστοκύτταρα και αποτελεί την πιο σύγχρονη προσέγγιση στον χώρο της αναγεννητικής ιατρικής. Η απομόνωση τους γίνεται εύκολα και ανώδυνα με τη συλλογή ελάχιστης ποσότητας λίπους από την περιοχή του σώματος που θα επιλεχθεί από τον πλαστικό χειρουργό (π.χ. κοιλιά, πλαϊνά ή γλουτούς), το οποίο μεταφέρεται σε εξειδικευμένα εργαστήρια επεξεργασίας κυττάρων και ιστών, για την απομόνωση των βλαστοκυττάρων.

Αφού επιτευχθεί ο εμπλουτισμός του λίπους με τα βλαστοκύτταρα, παραδίδεται σε ειδικό φιαλίδιο και έπεται η εμφύτευση του.

Είναι μια τεχνική με θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα όσον αφορά στην αποκατάσταση των φθορών του δέρματος  ή την απώλεια όγκου που έχει προκύψει με την πάροδο των χρόνων.

Θεραπεία Lanluma

To Lanluma λειτουργεί διαφορετικά από άλλα πληρωτικά υλικά. Δεν προσίδει όγκο κατευθείαν όπως άλλα είδη υαλουρονικού οξέος, αλλά διαχέει πολυγαλακτικό οξύ στις δερματικές στοιβάδες, το οποίο ενισχύει το μηχανισμό παραγωγής φυσικού κολλαγόνου του οργανισμού.

Ενώ το Lanluma διεγείρει το κολλαγόνο βαθιά στο δέρμα, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στα επιφανειακά στρώματα του δέρματός σας. Εκτός από το αποτέλεσμα όγκου, δίνει επίσης τον λαμπερό τόνο και την ομαλή υφή του νεανικού δέρματος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αποτελέσματα

ΠΡΙΝ

d-shape-a1

ΜΕΤΑ

d-shape-a2

ΠΡΙΝ

d-shape-a3

ΜΕΤΑ

d-shape-a4

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ


  Κλείσε τώρα
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
  με τη ΔΡ. Φατσέα

  Συνδυάστε με: