Abh autologus slider
Abh autologus slider 800x400

Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών για Πρόσωπο & Σώμα

Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών

Η Ενδοδερμική Θεραπεία βιταμινών είναι η διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρής βελόνας διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει μια κρέμα με επιδερμική χρήση. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Με τη χρήση της θεραπείας, δημιουργούμε κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες. Αυτό μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα των θεραπειών ενώ έχει εφαρμογή σε θεραπείες αντιγήρανσης, αποκατάστασης ουλών, ενυδάτωσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών για αντιγήρανση
Χρησιμοποιείται αρχικά για την βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και για την πρόληψη δημιουργίας ρυτίδων αλλά και για την καταπολέμηση των λεπτών ρυτίδων. Στην περίπτωση αυτή κύριο συστατικό της θεραπείας είναι το υαλουρονικό και οι βιταμίνες.
Τα πρωτόκολλα θεραπειών ποικίλουν ανάλογα με το πρόβλημα και τον τύπο του προβλήματος. (αντιμετώπισης ουλών ακμής, ρυτίδων έκφρασης, χαλάρωσης, πανάδων κλπ).

Ενδοδερμική Θεραπεία Βιταμινών για σύσφιξη προσώπου και λαιμού
Στο χόριο οι πολλαπλοί μικροτραυματισμοί κινητοποιούν το μηχανισμό επούλωσης και κατά συνέπεια την παραγωγή αυξητικών κυτταρικών παραγόντων. Όλα αυτά οδηγούν στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και άλλων δομικών πρωτεϊνών.

Ανάλογα το πρωτόκολλο θεραπείας χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες ουσίες.
Μερικές από αυτές είναι: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, ρετινοικό οξύ, ιντεμπενόνη, DMAE, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες και πολλές άλλες.
Μετά την εφαρμογή ενδοδερμικών θεραπειών βιταμινών τα αποτελέσματα είναι:
Έντονη βελτίωση υφής επιδερμίδας, εξάλειψη των ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινάει από μόνο του τη διαδικασία επούλωσης του.
Αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, χαρίζοντας λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη, αφού η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και κατά συνέπεια του κολλαγόνου.

Οι Ενδοδερμικές Θεραπείες Βιταμινών βρίσκουν και εφαρμογή και στο σώμα για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης.
Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις ηλικίες σε άνδρες και γυναίκες ενώ συνδυάζονται με άλλες δερματολογικές υπηρεσίες.

Στο ABH Medical Group, η Δρ. Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της, θα σας προτείνουν τον κατάλληλο τύπο Αυτόλογης ενδοδερμικής θεραπείας  για εσάς.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ABH NECKLIFT slider 800x400
ABH dark cyrcle slider 800x400


    Κλείσε τώρα
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με τη ΔΡ. Φατσέα

    Συνδυάστε με: