ΆρθραBlog

volux

Το Athens Beverly Hills παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό filler για διαμόρφωση του οβάλ και γλυπτική του προσώπου. Άμεση αποκατάσταση και ενίσχυση όγκου στην περιοχή της κάτω γνάθου, με άμεση ανόρθωση και θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν από 18 έως 24 μήνες.

Tο δέρμα στην περιοχή γύρω από το πηγούνι, την κάτω γνάθο και το λαιμό γίνεται με την πάροδο του χρόνου πιο χαλαρό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζει ακόμη και το σχήμα του κάτω μέρους του προσώπου. Επίσης ακόμα και σε νεότερους ασθενείς παρατηρείται ο υπογναθισμός. Δηλαδή το πηγούνι να βρίσκεται αρκετά πιο πίσω από το επίπεδο της μύτης.

Η παγκοσμίου φήμης εταιρείας  Juvéderm® εισήγαγε το νέο filler VOLUX. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα υαλουρονικό μεγάλου ειδικού βάρους το οποίο αποκαθιστά αποτελεσματικά τη γωνία που σχηματίζεται από το σημείο ανάμεσα στα φρύδια, το σημείο κάτω από τη μύτη και το πηγούνι χαρίζοντας στο κάτω μέρος του προσώπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δημιουργεί μία αρμονική συμμετρία στο πρόσωπο.

Κλείστε το ραντεβού με τη Δρ. Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.

VOLUX

Πρωτοποριακό Filler Volux από τη Juvéderm®

Ανακαλύψτε την αρμονική συμμετρία στο πρόσωπό σας με τη βοήθεια του καινοτόμου filler Volux από τη Juvéderm®.

Το νέο filler αποκαθιστά και ενισχύει τον όγκο στο πιγούνι και την κάτω γνάθο, επαναφέροντας την προβολή και τη συμμετρία τους. Χαρίστε στο πρόσωπό σας άμεση ανόρθωση, βελτίωση και αποκατάσταση του όγκου του, διάρκειας 18-24 μηνών, χάρη στο Volux.


    Κλείσε τώρα

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με τη ΔΡ. Φατσέα