ABH fraxel slider
ABH fraxel slider 800x400

Fraxel Laser

Το Fraxel laser αποτελεί την κορυφαία λύση στην κλασματική αναδόμηση της επιδερμίδας

Θεωρείται ό,τι καλύτερο για την αναδόμηση, αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Είναι laser νέας τεχνολογίας το οποίο έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA) για την ανάπλαση του δέρματος.Το Fraxel παράγει, μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser, μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά, επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης και η παραγωγή κολλαγόνου. Αφήνει ανέπαφη την επιδερμίδα, διεισδύοντας βαθύτερα στο δέρμα, ενώ λόγω των κενών ανάμεσα στις μικροδέσμες του laser, επεμβαίνει στο 20% με 30% της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας σημαντικό ποσοστό ινοβλαστών ανεπηρέαστο. Έτσι εξασφαλίζει ομαλή και ταχεία ανάπλαση της επιδερμίδας.

Διαφορές του Fraxel laser σε σχέση με τα Fractional laser

Το Fraxel στο ABH Medical Group χρησιμοποιείται με απόλυτη επιτυχία όχι μόνο στην περιοχή του προσώπου αλλά και στο λαιμό, τα χέρια, το στήθος αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματος, όπου τα laser προηγούμενης γενιάς δεν είχαν εφαρμογή, λόγω του κινδύνου εκτεταμένων βλαβών στις δομές του δέρματος. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Fraxel είναι η σημαντική βελτίωση των ραγάδων, εκεί όπου όλες οι άλλες μέθοδοι είχαν έως τώρα φτωχά αποτελέσματα. Το Fraxel είναι τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ με θεαματικά αποτελέσματα. Η βασική διαφορά του σε σχέση με τα συμβατικά fractional laser εντοπίζεται στον τρόπο σάρωσης της υπό θεραπείας περιοχής, καθώς δεν αφήνει περιοχές χωρίς επεξεργασία ενώ διεισδύει τόσο στις επιφανειακές όσος και στις βαθύτερες στοιβάδες προσφέροντας καλύτερα αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα. Τέλος βασική διαφορά είναι ότι με το Fraxel απαιτείται πολύ μικρότερος χρόνος ανάρρωσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός για αυτή τη θεραπεία. Το Fraxel laser ενδείκνυται από πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι και μεγαλύτερες για την εις βάθος αναδόμηση της επιδερμίδας.

Αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας με Fraxel ξεκινάει η ανάπλαση του δέρματος. Η ελαφριά ερυθρότητα που προκαλείται, υποχωρεί το πρώτο 24ωρο και η επιδερμίδα ήδη δείχνει λαμπερή και ανανεωμένη. Τα αποτελέσματα διαρκούν αρκετούς μήνες καθώς συνεχίζεται η παραγωγή κολλαγόνου. Σε περίπτωση που η θεραπεία Fraxel εφαρμόζεται για σημάδια ακμής, ή μέλασμα η Δρ. Φατσέα θα σας προτείνει πρωτόκολλο θεραπείας με συγκεκριμένες επαναλήψεις για να διασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

To Fraxel Laser είναι η ιδανική θεραπεία:

 • Για σημάδια ακμής
 • Για λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
 • Για την αντιμετώπιση δυσχρωμιών και πανάδων
 • Για επανόρθωση του δέρματος μετά από ηλιακή ακτινοβολία
 • Για θεραπεία υπερκερατώσεων

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Περιπτώσεις


  Κλείσε τώρα
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
  με τη ΔΡ. Φατσέα

  Άλλες Υπηρεσίες: