Mommy Makeover

Πολλές γυναίκες, που έχουν γεννήσει και θηλάσει ένα μωρό, βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει και αισθάνονται την ανάγκη να το επαναφέρουν στην πρότερη κατάσταση, κυρίως για λόγους αισθητικούς, προκειμένου να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να νιώσουν και πάλι γυναίκες – εκτός από μητέρες.

Διαβάστε Περισσότερα

To «mommy makeover» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συνδυαστικές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, σχεδιασμένες ειδικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, που έχουν περάσει από τα στάδια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Οι εικόνες δημοφιλών σταρ του Χόλιγουντ με επίπεδη κοιλιά και το στήθος… στη θέση του, λίγο καιρό μετά τη γέννα, «στοιχειώνουν» τα όνειρα πολλών γυναικών, που λένε «γιατί όχι κι εγώ».

Δεν είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη χειρουργική τεχνική κατέχει υψηλή θέση ανάμεσα στις πλέον δημοφιλείς χειρουργικές επεμβάσεις.

Το «mommy makeover» προσφέρει συνολική βελτίωση στην εικόνα του σώματος, που συνήθως αλλάζει μετά από μια εγκυμοσύνη, με έναν εξειδικευμένο συνδυασμό τεχνικών bodycontouring ουσιαστικά, κατάλληλο για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά, με βάση τις προσωπικές της ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

Ο πλαστικός χειρουργός αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση εξατομικευμένα, με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες κάθε γυναίκας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όταν προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση της και τα θέλω της…

Η χειρουργική προσέγγιση γενικότερα ξεκινά με την επέμβαση αποκατάστασης μαστών. Είτε με ανόρθωση στήθους, είτε με αυξητική στήθους με ενθέματα.

Στη συνέχεια αποκαθίσταται η κοιλιά, με την μέθοδο της λιποαναρρόφησης ή και τον συνδυασμό της κοιλιοπλαστικής. Έπειτα προστίθενται όλα τα απαραίτητα βήματα, τα οποία θα εξασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το πλέον σημαντικό βήμα είναι ο λεπτομερής σχεδιασμός και η αξιολόγηση των αναγκών κάθε ασθενούς, έτσι ώστε να διεξαχθεί το επεμβατικό πλάνο.

Στην περίοδο της εγκυμοσύνης το σώμα της γυναίκας αλλάζει σημαντικά. Συντελούνται αλλαγές, τόσο στο σωματικό της βάρος, όσο και στο ορμονικό της σύστημα, το οποίο την επηρεάζει σημαντικά και δημιουργεί αλλαγές και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της κύησης, βέβαια, αυτές οι αλλαγές είναι μικρής σημασίας, μπροστά στο θαύμα που επιτελείται. Όταν, όμως, η γυναίκα φέρει στον κόσμο το μωρό της και η ζωή της μπει ξανά σε φυσιολογικούς ρυθμούς, οι αλλαγές που παρατηρεί μπορεί να την κάνουν να αισθάνεται ότι έχει χάσει κάτι από τη γυναικεία της υπόσταση, κάτι από τη θηλυκότητά της.

Το στήθος μετά την περίοδο της γαλουχίας και τον θηλασμό μπορεί να χάσει τη σφριγηλότητά του. Η περιοχή της κοιλιάς μπορεί να εμφανίσει χαλάρωση ή και ραγάδες. Κάποια επιπλέον κιλά μπορεί να συσσωρευθούν σε σημεία, που πριν δεν υπήρχαν και, γενικά, η εικόνα, που έχει για το σώμα της, δεν την ικανοποιεί.

Για κάποιες γυναίκες αυτό είναι ασήμαντο. Για άλλες, όμως, είναι καταλυτικής σημασίας για την ψυχολογική τους κατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Πλαστική Χειρουργική μπορεί να επέμβει σημαντικά.

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου και η εξειδικευμένη ομάδα του ABH Medical Group έχουν στη φαρέτρα τους μια σειρά υπηρεσιών και τεχνολογία αιχμής για να επιτύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και την ψυχολογία σας μετά από μία εγκυμοσύνη, με μια σειρά επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών πλήρως εναρμονισμένες με τις ανάγκες σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
Mommy Makeover with Dr Applebaum

Αποτελέσματα

ΠΡΙΝ

mmo-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

mmo-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

mmo-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

mmo-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

klp-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

klp-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

klp-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

klp-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

klp-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

klp-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-2b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

br-2a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

br-2b@abh-medicalgroup_400x500new

ΜΕΤΑ

br-2a@abh-medicalgroup_400x500new

Συχνές Ερωτήσεις

Ανάλογα τις ανάγκες της κάθε ασθενούς και το επεμβατικό πλάνο, που θα συμφωνήσει με τον πλαστικό χειρουργό, το «mommy makeover» μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία ή και σε περισσότερες επεμβάσεις. Αυτό συνεπάγεται ότι η ασθενής μπορεί να μείνει ένα με δύο εικοσιτετράωρα στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, αλλά και για να εξασφαλιστεί η καλύτερη φροντίδα της.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε νοσοκομειακό περιβάλλον στις πλέον ασφαλείς συνθήκες, κάτω από γενική αναισθησία ή μέθη.

Ναι. Είναι άμεσα και διαρκούν εφ΄όρου ζωής, εφόσον δεν υπάρχει έντονη αυξομείωση του βάρους της ασθενούς.

6 μήνες μετά τον θηλασμό ή την γαλουχία μπορείτε να πραγματοποιήσετε τον συνδυασμό των επεμβάσεων.

Φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τα προθέματα σιλικόνης δεν εμποδίζουν το θηλασμό. Αυτό που συστήνεται σε μία γυναίκα που έχει κάνει επέμβαση αυξητικής στήθους, είναι κατά τη διάρκεια του θηλασμού αλλά και της εγκυμοσύνης να φοράει ένα καλό σουτιέν που θα υποστηρίζει τους μαστούς σωστά.


    Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με το ΔΡ. Αθανασίου

    Συνδυάστε με: