ABH hyalouronic acid slider
ABH hyalouronic acid slider 800x400

Θεραπείες με Υαλουρονικό Οξύ – Fillers

Υαλουρονικό Οξύ το αγαπημένο για την αποκατάσταση του όγκου

Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο τους προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Με την πάροδο του χρόνου αποδομείται και έτσι δημιουργούνται φαινόμενα αφυδάτωσης, απώλειας όγκου και «σπασίματος» του δέρματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας, το υαλουρονικό οξύ παρασκευάζεται στα εργαστήρια με τους πλέον ασφαλείς τρόπους και υποβάλλεται σε τροποποιήσεις για να αυξηθεί η διάρκειά του, ο όγκος που προσδίδει καθώς και ο χρόνος αποδόμησής του. Ουσιαστικά είναι ένα ειδικό τζελ το οποίο προσομοιώνεται με αυτό που βρίσκεται στον οργανισμό. Διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των ρυτίδων.
Το συνθετικό υαλουρονικό οξύ απορροφάται αργά και ακίνδυνα από τον οργανισμό, πράγμα το οποίο εγγυάται ότι μετά την απορρόφησή του από τον οργανισμό, μπορεί να επαναληφθεί η θεραπεία διατηρώντας έτσι τα οφέλη που αποκτήθηκαν κατά την πρώτη θεραπεία με ασφαλή και βελτιωμένα αποτελέσματα. Με την εφαρμογή του στην περιοχή που θέλουμε να λειάνουμε, το τζελ απλώνεται σταδιακά και οι ρυτίδες μειώνονται.

Σημεία του προσώπου που μπορεί να εφαρμοστεί:

  • Στις ρυτίδες μετώπου
  • Στις ρυτίδες μεσόφρυου μετά από θεραπεία με νευροτοξίνη
  • Στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια (tear trough)
  • Στα ζυγωματικά για αποκατάσταση του χαμένου όγκου
  • Στις ρινοπαρειακές περιοχές
  • Στα χείλη για αύξηση όγκου
  • Στις ρυτίδες λαιμού
  • Στις ουλές ακμής
  • Στο οβάλ του προσώπου
Πάνω από 6 εκατομμύρια γυναίκες έχουν δει παγκοσμίως τα οφέλη του υαλουρονικού οξέως στο πρόσωπό τους χωρίς καμία παρενέργεια. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να ακολουθήσουν μερικές αντιδράσεις όπως οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή της εφαρμογής, τα οποία εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες και καλύπτονται με make-up. Το αποτέλεσμα της θεραπείας μπορεί να γίνει εμφανές αμέσως μετά τη θεραπεία και ακόμη πιο ορατό σε 2 ή 3 ημέρες αργότερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Η θεραπεία με fillers υαλουρονικού οξέος είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Είτε αποσκοπεί στην ενίσχυση όγκου των χειλιών ή άλλων σημείων του προσώπου που θέλουμε να κάνουμε πιο ελκυστικά, είτε αποσκοπεί σε αποκατάσταση χαμένου όγκου και γέμισμα ρυτίδων, πραγματικά είναι μια θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα.

Η Δρ. Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα του ABH Medical Group, χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο προιόντα που φέρουν πιστοποίηση από Ευρωπαϊκούς και Αμερικανικούς φορείς που εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια.

Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από 6 μήνες έως και 2 χρόνια. Εξαρτάται από την πυκνότητα του υαλουρονικού και από την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται.

Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος πέρα από το πρόσωπο βρίσκει εφαρμογή σε:

Γέμισμα ουλών ακμής
Αυξητική γλουτών
Ενίσχυση όγκου γεννητικών οργάνων
Εγχύσεις σε αρθρώσεις (ορθοπεδική)
Στην οφθαλμοχειρουργική

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Περιπτώσεις

ABH_SEP_3Dlips_SUMMER_v1_13082020

3D Lips

Φυσικά, καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλη, όπως τα ονειρεύεστε!

Η ΝΕΑ τεχνική 3D Lips συνδυάζει την εφαρμογή δύο filler υαλουρονικού, διαφορετικού μοριακού βάρους, χαρίζοντας όγκο, έντονο περίγραμμα και ανόρθωση! Αποκλειστικά από τη Δρ. Φατσέα, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια ECAMS

• Outline ReShape – Τόνωση στο Περίγραμμα χειλιών

• Volume Enhancement – Γέμισμα για σαρκώδες αποτέλεσμα

• Lip Lift – Ανόρθωση άνω χείλους με την τεχνική νημάτων

Κλείσε τώρα
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
με τη ΔΡ. Φατσέα

Άλλες Υπηρεσίες: