ΟΞΥΓΟΝΟ-ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η δύναμη του οξυγόνου, ο
καλύτερος σύμμαχος στην
υγεία και την ευεξία σας!

Η οζονοθεραπεία είναι μία μέθοδος εισαγωγής στον οργανισμό όζοντος εμπλουτισμένου με οξυγόνο. Οι ειδικοί που εφαρμόζουν αυτή τη θεραπεία εξηγούν ότι ενεργοποιεί «αφυπνίζει» το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντας τους επανορθωτικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Η οζονοθεραπεία χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών από τις αρχές του αιώνα. Στην ιατρική, χρησιμοποιείται σαν μίγμα οξυγόνου και όζοντος (Ο2/Ο3) και ονομάζεται ιατρικό όζον. Βασισμένο στην απολυμαντική του δράση, εγγυάται την ασφάλεια χωρίς τοξικότητα ή φαρμακευτικές αλληλεπιδράσεις και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Πώς γίνεται η οζονοθεραπεία?

Η οζονοθεραπεία διαρκεί συνολικά 10-15 λεπτά και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις παρακάτω μεθόδους ανάλογα το πεδίο εφαρμογής.

  • Ενδομυϊκές & υποδόριες εγχύσεις αερίου μείγματος Ο2/Ο3
  • Ενδαρθρικές και περιαρθρικές εγχύσεις αερίου μείγματος Ο2/Ο3
  • Μικρή και μεγάλη αυτομετάγγιση
  • Μεγάλη αυτομετάγγιση
  • Μικρή αυτομετάγγιση

TA ΟΦΕΛΗ TΗΣ ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ozon clip 1

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Επαναφέρει σε ισορροπία κάθε διαταραχή της οξυγονώσεως των ιστών.

ozon clip 2

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού κυτταρικού συστήματος για την καταστροφή βλαβερών μικροοργανισμών.

ozon clip 3

ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

Επαναρύθμιση του μεταβολισμού και της ανοσοποιητικής κατάστασης του οργανισμού.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν?

Ανάλογα την περίπτωση μπορεί να χρειαστούν από 3-7 συνεδρίες ανά 7-10 ημέρες. Βέβαια δεν υπάρχουν παρενέργειες ή βλαβερές συνέπειες για τον οργανισμό.

Αντενδείξεις

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Δε συνίσταται η οζονοθεραπεία σε περιπτώσεις κυοφορίας.

ΓΙΑΤΙ ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αν αισθάνεστε κόπωση και έλλειψη ενέργειας. Mετά το πέρας της οζονοθεραπειας, θα αισθανθείτε άμεσα ένα έντονο αισθημα ευεξίας και φρεσκάδας.
Αν νιώθετε το σώμα σας καταπονημένο μετά από έντονη άσκηση. Άμεση ανακούφιση από πόνους, κράμπες και οσφυαλγίες.

Αν νιώθετε την επιδερμίδα σας ξηρή, ταλαιπωρημένη και θαμπή. Η οζονοθεραπεία εφαρμόζεται με επιδερμικές ενέσεις στο πρόσωπο όπου επιτυγχάνεται άμεση βελτίωση της υφής και του χρώματος, εξαλείφονται τα σημάδια κούρασης, λειαίνονται οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης με τα ενεργά συστατικά του ίδιου του οργανισμού σε συνδυασμό με το όζον.

Για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας.Με τοπική εφαρμογή στις πάσχουσες περιοχές βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος. Τα ενεργά συστατικά του όζοντος εξαλείφουν τα λιποκύτταρα και βοηθούν στην όψη του φλοιού πορτοκαλιού.

Αν υποφέρετε από ίωση, ή και γενικοτερες διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος. Εφαρμόζεται ειδικό πρωτόκολλο οζονοθεραπείας το οποίο εξαλείφει συμπτώματα δυσκοιλιότητας, γαστρεντερίτιδας ελκώδους κολίτιδας και άλλων νοσημάτων.

Αν έχετε έντονους πονοκεφάλους και ημικρανίες.