ΆρθραBlog

Profhilo | Θεραπεία Αναζωογόνησης Λαιμού

H θεραπεία Profhilo είναι μια νέα επαναστατική μη χειρουργική θεραπεία που αντιμετωπίζει την χαλάρωση της επιδερμίδας, λειαίνει και εξομαλύνει τις ρυτίδες του προσώπου αλλά και την χαλάρωση λαιμού, βελτιώνοντας τον τόνο, την υφή και την ενυδάτωση. Η θεραπεία απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη είναι τα δομικά στοιχεία που συνθέτουν ένα υγιές δέρμα χωρίς απώλειες όγκου. Το Profhilo είναι μια θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για την αναδόμηση του δέρματος με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ (HA).

Ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.  Το Profhilo είναι η μοναδική θεραπεία η οποία  μπορεί να διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία Profhilo έχει τα ακόλουθα οφέλη:

  • Βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας
  • Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας του λαιμού
  • Ανόρθωση
  • Επαναφορά λάμψης και ενυδάτωσης

Κλείστε το ραντεβού με τη Δρ. Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.

Συχνές Ερωτήσεις

Η εφαρμογή του Profhilo γίνεται σε μόλις 10 λεπτά με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή των χεριών. Αντί να αναπληρώσει το χαμένο όγκο ή να δημιουργήσει ογκομετρική ανόρθωση όπως τα κοινά fillers, το Profhilo δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται. Αυτό το χαρακτηριστικό του Profhilo το καθιστά μια ιδανική θεραπεία για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σύσφιξης περιοχών, όπως ο λαιμός, το κάτω μέρος του προσώπου και τα χέρια, χωρίς να δίνει πλαστικοποιημένη εμφάνιση.

Συνήθως,  για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo,απαιτούνται 2 συνεδρίες σε διάστημα 4 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου.

Η θεραπεία Profhilo είναι πιστοποιημένη  ενώ τα αποτελέσματα της διαρκούν έως και 2 χρόνια.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα και ερυθρότητα η οποία υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες.

Οι  θεραπεία αυτή διατίθεται από το Athens Beverly Hills Medical Group. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα 2108949090 και 2108949920 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ABH_SEP_PROFHILO_SUMMER_v2_02092020

Θεραπεία Αναδόμησης Λαιμού

Θεραπεία αναδόμησης λαιμού Profhilo γιατί ο λαιμός είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της ηλικίας μιας γυναίκας!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η μοναδική πιστοποιημένη ενέσιμη θεραπεία, η οποία εξαλείφει τις ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και χαρίζει νεανική και σφριγηλή όψη!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και επωφεληθείτε της προσφοράς για 2 συνεδρίες από 1000€ τώρα 600€!

Κλείσε τώρα
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
με τη ΔΡ. Φατσέα

Συνδυάστε με: