Πρόβλημα Κυτταρίτιδα! Οι λύσεις για σώμα έτοιμο το καλοκαίρι!

H κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας  ειδικά τώρα που είμαστε λίγο πριν το καλοκαίρι. Η κλασική όψη φλοιού πορτοκαλιού, εμφανίζεται σε μηρούς, γλουτούς και πάνω από τα γόνατα προκαλώντας άγχος για την καλοκαιρινή εμφάνιση στην παραλία!!!

Η κυτταρίτιδα δεν είναι θέμα βάρους και ούτε θέμα ηλικίας. Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται τόσο σε αδύνατες γυναίκες όσο και σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Παράγοντες που οδηγούν σε αυτή είναι: η κακή διατροφή,  η έλλειψη άσκησης, λόγοι ορμονικής διαταραχής και εγκυμοσύνη.

H κλίμακα της κυτταρίτιδας μετριέται σε 3 στάδια. Από το στάδιο 1 που πρέπει να πιέσει κάποιος το δέρμα για να δει τα χαρακτηριστικά λακουβάκια, μέχρι και το στάδιο 3 που υπάρχει έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Ανάλογα την κλίμακα της κυτταρίτιδας υπάρχει κι ένα βέλτιστο πλάνο που μπορούμε να ακολουθήσουμε για την καταπολέμησή της.

Αρχικά τα βασικά βήματα είναι Κατανάλωση νερού, ισορροπημένη διατροφή, άσκηση!

Αλλά μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια καταπολέμησης με συγκεκριμένες θεραπείες.

Πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας είναι σημαντική η σωστή αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης. Θα πρέπει να ταυτοποιηθεί το στάδιο της κυτταρίτιδας,  να ληφθεί το ιατρικό ιστορικό για να αποκλειστούν ορμονικές διαταραχές και φαρμακευτική αγωγή οι οποίες μπορεί να εντείνουν το πρόβλημα και στη συνέχεια να διεξαχθεί το πλάνο θεραπείας για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
abh blog kitaritida
  • Coaxmed CRF
  • Celluerase
  • Vaser® Smooth
  • Υδροξυαπατίτης
  • θεραπεία Λιποδιάλυσης
coaxmed c opt

Θεραπεία Coaxmed CRF

Κατάλληλη για τύπους κυτταρίτιδας : Ι-III
Αριθμός συνεδριών που χρειάζονται : 6-10
Διάρκεια αποτελεσμάτων : Ένα χρόνο για τη σωστή συντήρηση
Τοπική Αναισθησία : Δεν απαιτείται

Κόστος Θεραπείας 60€-80€ η συνεδρία ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής

Η διπλή τεχνολογία cavitation σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνοτητες RF, προκαλεί μια ισχυρή θερμική δράση αλλά και σπηλαίωση εντός των λιποκυττάρων με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους.

Κάθε θεραπεία διαρκεί 60-90 λεπτά ανάλογα την περιοχή εφαρμογής ενώ από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχουμε βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και απώλεια πόντων. Συνήθως απαιτούνται 6-10 θεραπείες ανά εβδομάδα για να επιτύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ στη συνέχεια μπορεί να γίνεται μια θεραπεία το μήνα προαιρετικά για συντήρηση.

Θεραπεία με Celluerase

Κατάλληλη για τύπους κυτταρίτιδας : Ι-III
Αριθμός συνεδριών που χρειάζονται : 1-2
Διάρκεια αποτελεσμάτων : Μόνιμα
Τοπική Αναισθησία : Ναι

Κόστος Θεραπείας 300€-350€ η συνεδρία

Το CelluErase στοχεύει στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ινωτικών βλαβών του δέρματος. Το CelluErase ουσιαστικά είναι ένα μικρό ρομβοειδές μαχαιρίδιο με μια λαβή, το οποίο με περιστροφικές κινήσεις καταστρέφει τη λιποδυστροφία και τις ινωτικές βλάβες του δέρματος ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Η θεραπεία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία κι έτσι δεν είναι επώδυνη. Ενδεχομένως να υπάρχουν ήπιες εκχυμώσεις κι ελαφρύ οίδημα μετά την εφαρμογή για 2-3 ημέρες.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία. Σε εκτεταμένες περιπτώσεις κυτταρίτιδας, ενδεχομένως να χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία.

Συνιστάται η αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, ή η έκθεση σε τεχνητά μέσα μαυρίσματος (solarium).

Θεραπεία Vaser® Smooth

Κατάλληλη για τύπους κυτταρίτιδας : Ι-III
Αριθμός συνεδριών που χρειάζονται : 1
Διάρκεια αποτελεσμάτων : Μόνιμα
Τοπική Αναισθησία : Ναι

Κόστος Θεραπείας Από 500€ η περιοχή

Η ειδικά διαμορφωμένη κάνουλα εισέρχεται υποδόρια και κόβει τις συμφύσεις μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου λίπους ενώ ταυτόχρονα λιώνει τα λιποκύτταρα και βοηθάει στην εξαφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η λειτουργία υπερήχων προκαλεί σύσφιξη και επιτυγχάνει την λείανση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία, είναι ελάχιστα επεμβατική ενώ η επιστροφή στις δραστηριότητες γίνεται την επόμενη μέρα.

Εφαρμογή filler Υδροξυαπατίτη

Κατάλληλη για τύπους κυτταρίτιδας : Ι-III
Αριθμός συνεδριών που χρειάζονται : 1
Διάρκεια αποτελεσμάτων : Εώς 24 μήνες
Τοπική Αναισθησία : Δεν απαιτείται

Κόστος Θεραπείας Από 500€ η συνεδρία

Η εφαρμογή εμφυτεύματος υδροξυαπατίτη με σκοπό την εξομάλυνση και την ελαχιστοποίηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού είναι μια νέα τεχνική η οποία εφαρμόζεται τον τελευταίο καιρό. Ο υδροξυαπατίτης είναι ένα που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου.

Στο σώμα εφαρμόζεται με ειδική α-τραυματική κάνουλα σε ειδική διάλυση με λιδοκαίνη και γεμίζει τις «εσοχές» λυποδυστροφίας που δημιουργεί η κυτταρίτιδα. Δεν είναι επώδυνη μέθοδος ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 24 μήνες.

Θεραπεία Λιποδιάλυσης

Κατάλληλη για τύπους κυτταρίτιδας : Ι-III
Αριθμός συνεδριών που χρειάζονται : 2-4
Διάρκεια αποτελεσμάτων : Μόνιμα
Τοπική Αναισθησία : Δεν απαιτείται

Κόστος Θεραπείας Από 250€ η συνεδρία (1+1 δώρο)

Η θεραπεία λιποδιάλυσης έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο της ένα οξύ που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός για τον ίδιο σκοπό, την καύση δηλαδή του λίπους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος, το οποίο λειτουργώντας ως “τορπίλη” διαλύει τα μαξιλαράκια του τοπικού λίπους, τα οποία δεν υποχωρούν με την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη καθώς εφαρμόζεται με α τραυματική κάνουλα σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και μπράτσα! Σε 2-3 συνεδρίες επιτυγχάνεται σημαντική απώλεια πόντων και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Προτεινόμενες Θεραπείες

Μάθετε περισσότερα

για το νέο πρόγραμμα