ABH Rinoplast
slider rinopl

Ρινοπλαστική

Αποκτήστε την ιδανική μύτη, πλήρως εναρμονισμένη με το σχήμα και τις γραμμές του προσώπου σας!

Η ρινοπλαστική είναι μία από τις πλέον συχνές επεμβάσεις στην οποία καταφεύγουν άντρες και γυναίκες για να διορθώσουν το σχήμα αλλά και λειτουργικά προβλήματα της μύτης. Το πόσο μπορεί να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου μία έντονη μύτη που κυριαρχεί σε ένα πρόσωπο είναι κάτι που εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετά προβλήματα και ανασφάλειες στο ίδιο το άτομο, αλλά πολλές φορές και σχόλια από τον περίγυρο που οδηγούν σε όξυνση του προβλήματος και μειωμένη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Η σύγχρονη προσέγγιση στην χειρουργική της ρινός είναι το άκρως φυσικό αποτέλεσμα που καθιστά την μύτη «αδιάφορη» και δεν τραβά την προσοχή. Όταν δηλαδή η μύτη βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου και δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή η χειρουργική παρέμβαση.
Η ρινοπλαστική έχει περιγραφεί ως «η πιο ενδιαφέρουσα από όλες τις αισθητικές επεμβάσεις» διότι πρόκειται για μία εξαιρετικά μεταβλητή επέμβαση που διαφοροποιείται από ασθενή σε ασθενή, προσφέρει τόσο αισθητική όσο και λειτουργική βελτίωση, ενώ οι προσδοκίες των ασθενών είναι πολύ υψηλές. Για τους παραπάνω λόγους είναι εξαιρετικής σημασίας η σωστή επιλογή ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού που είναι σε θέση να αναγνωρίσει το πρόβλημα στο σύνολό του και να προβεί στην κατάλληλη εξειδικευμένη χειρουργική παρέμβαση.
Ο Δρ. Αθανασίου έχοντας εκπαιδευτεί στις πλέον σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους που αφορούν στην ρινοπλαστική (σύνθετα ρινικά μοσχεύματα, ultrasonic piezo rhinoplasty) μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την μύτη που ταιριάζει αρμονικά στο πρόσωπό σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Αποτελέσματα

ΠΡΙΝ

rh-2b@abh-medicalgroup_400x500new

ΜΕΤΑ

rh-2a@abh-medicalgroup_400x500new

ΠΡΙΝ

rh-1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

rh-1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

rh_1b@abh-medicalgroup_400x500

ΜΕΤΑ

rh_1a@abh-medicalgroup_400x500

ΠΡΙΝ

ABH RHINOPLASTY B2

ΜΕΤΑ

ABH RHINOPLASTY A2

ΠΡΙΝ

ABH RHINOPLASTY B4

ΜΕΤΑ

ABH RHINOPLASTY A4

ΠΡΙΝ

ABH RHINOPLASTY B5

ΜΕΤΑ

ABH RHINOPLASTY A5

ΠΡΙΝ

ABH RHINOPLASTY B1

ΜΕΤΑ

ABH RHINOPLASTY A1

Συχνές Ερωτήσεις

Κατευθείαν μετά την αφαίρεση του ειδικού μικρού νάρθηκα ο ασθενής μπορεί να δει κατευθείαν τη διαφορά στο σχήμα και τη μορφολογία της μύτης του. Όσο υποχωρεί το οίδημα αυτό θα καθίσταται και πιο ξεκάθαρο. Στον ένα μήνα ολοκληρώνεται το 60-70% του αποτελέσματος.

Ένας καλά εκπαιδευμένος πλαστικός χειρουργός έχει τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά προβλήματα σκολίωσης ρινικού διαφράγματος και υπερτροφίας ρινικών κογχών. Ο σκελετός της μύτης δηλαδή, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως σύνολο ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Η επέμβαση της ρινοπλαστικής δεν έχει δύσκολη μετεγχειρητική περίοδο και ο πόνος είναι αμελητέος. Η κύρια αίσθηση που περιγράφουν οι ασθενείς άμεσα μετεγχειρητικά είναι αυτή του ήπιου «βάρους». Κατά την επέμβαση τοποθετείται ένα «γυψάκι» που σταθεροποιεί το αποτέλεσμα το οποίο και αφαιρείται μία εβδομάδα μετά το χειρουργείο μαζί με κάποια πολύ λεπτά εξωτερικά ράμματα. Για το πρώτο 24ωρο θα έχετε κάποιες αιμοστατικές γάζες μέσα στα ρουθούνια, οπότε η αναπνοή θα γίνεται από το στόμα. Μετά την αφαίρεσή τους σταδιακά και με την βοήθεια ρινικών πλύσεων με φυσιολογικό ορό η αναπνοή αποκαθίσταται στο φυσιολογικό και σε αρκετές περιπτώσεις όπου το προϋπάρχον πρόβλημα ήταν και λειτουργικό οι ασθενείς αναπνέουν σημαντικά καλύτερα. Συνήθως υπάρχουν εκχυμώσεις (μελανιές) γύρω από τα μάτια οι οποίες μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες υποχωρούν. Μετεπεμβατικά θα υπάρχει οίδημα (πρήξιμο) στην περιοχή της ρινός, το 60-70% του οποίου υποχωρεί μέσα στον πρώτο μήνα, ενώ το υπόλοιπο υφίεται σταδιακά σε 6 μήνες με ένα χρόνο μετά την επέμβαση.

Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
με το ΔΡ. Αθανασίου

Άλλες Υπηρεσίες: