ΆρθραBlogsunekos 1
sunekos 1

Βιογένεση Εξωκυττάριας Μήτρας

Το Athens Beverly Hills παρουσιάζει την νέα απόλυτη ολιστική θεραπεία αντιγήρανσης που αντιστρέφει το χρόνο και λειτουργεί σαν «Φυσικό Filler»

Η νέα ενέσιμη θεραπεία, η οποία προάγει τη φυσική βιογένεση του δερματικού ιστού (Dermal Biogenesis) μέσω της δημιουργίας νέας εξωκυττάριας μήτρας (ECM).

Η σύνθεση της νέας ECM πραγματοποιείται μέσω της τόνωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία αποτελούν τα κύρια δομικά στοιχεία της.

Το Sunekos® 200 είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, προστατευόμενο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελείται από Yαλουρονικό Oξύ και συνδυασμό 6 Aμινοξέων

Η εξαιρετικά ισορροπημένη σύνθεσή του είναι αυτή που καθιστά τη συγκεκριμένη φόρμουλα μοναδική, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και νέας ελαστίνης.

Το Sunekos® 200 είναι μια ενέσιμη θεραπεία που προάγει τα νεανικά, φυσικά χαρακτηριστικά του δέρματος μέσω της ομοιόστασης της ECM, βελτιώνει την απώλεια όγκου του προσώπου, μειώνει τις ρυτίδες και ενυδατώνει το δέρμα.

Εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 6 μήνες Medical Device Κατηγορίας ΙΙΙ

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα

1
2
sunekos200 Εικόνα4
sunekos1200 Εικόνα4

Κλείστε το ραντεβού με τη Δρ. Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.

sunekos before after2
sunekos before after

Κλείσε τώρα

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
με τη ΔΡ. Φατσέα