ABH akmi slider

Θεραπεια Ακμής

Η ακμή είναι μια δερματολογική πάθηση που εμφανίζεται όταν η λιπαρότητα και τα νεκρά δερματικά κύτταρα φράζουν τους πόρους. Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους μπιμπίκια, στίγματα και σπυράκια.

Η ακμή εμφανίζεται σε αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία και συνήθως βελτιώνεται κατά την ενήλικη ζωή και αρκετές φορές έχει σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις στους έφηβους.

Τα βασικά αίτια της ακμής είναι τα επίπεδα των ορμονών, ιδιαίτερα της τεστοστερόνης, τα οποία και αυξάνονται σημαντικά. Κατά συνέπεια, οι αδένες του δέρματος παράγουν περισσότερο σμήγμα και η λιπαρότητα αυξάνεται. Το σμήγμα απελευθερώνεται από τους πόρους προκειμένου να προστατεύσει το δέρμα και να το διατηρήσει ενυδατωμένο. Η ακμή εμφανίζεται όταν η λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα φράζουν τους πόρους του δέρματος. Εάν εισέλθουν μικρόβια στους πόρους, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι οίδημα, ερυθρότητα και πύον. Τα συμπτώματα της ακμής περιλαμβάνουν κόκκινα, λευκά ή μαύρα στίγματα. Αυτά μπορεί να εμφανίζονται στο πρόσωπο, το λαιμό, τους ώμους, την πλάτη ή το στέρνο. Τα ευμεγέθη στίγματα με βαθιά ρίζα ονομάζονται κυστικές αλλοιώσεις. Τα στίγματα αυτά μπορεί να προκαλέσουν πόνο εάν μολυνθούν, ενώ μπορεί να αφήσουν μόνιμα σημάδια στο δέρμα, τις γνωστές ουλές ακμής. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι σημαντική η θεραπεία της ακμής από εξειδικευμένο ιατρό.

Διαβάστε Περισσότερα

Η ακμή διακρίνεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, τη φλεγμονώδη και τη μη φλεγμονώδη ακμή. Η Φλεγμονώδης Ακμή περιλαμβάνει φλεγμονή, η οποία εκφράζεται με πύον, υγρό, πόνο και άλλα συνοδευτικά συμπτώματα, την ίδια στιγμή που η Μη Φλεγμονώδης Ακμή εκφράζεται μόνο με μικρά στίγματα.

Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ακμής και στον περιορισμό των συμπτωμάτων τις οποίες εφαρμόζει η Δρ. Φατσέα στο ABH Medical Group.

Θεραπεία Isolaz

Η Ακμή είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που εμφανίζεται σε άτομα όλων των ηλικιών, κυρίως όμως σε εφήβους. Κάνει την εμφάνιση της με τα γνωστά σπυράκια και μπορεί να εξελιχθεί, αφήνοντας ουλές και σημάδια στο πρόσωπο, εάν δεν γίνει η σωστή θεραπεία.

Στο ΑΒΗ Μedical Group η θεραπεία της ακμής γίνεται με τη θεραπεία isolaz anti acne. Η θεραπεία isolaz anti acne είναι πρωτοποριακή γιατί είναι η μόνη «φωτοπνευματική θεραπεία» που συνδυάζει την αναρρόφηση δέρματος με ευρέου φάσματος θεραπευτικό φως (480- 1250 nm).

Με αυτό τον τρόπο έχουμε αφενός τη μηχανική ενέργεια της αναρρόφησης, η οποία αφαιρεί το σμίγμα του από τους πόρους του δέρματος και αφετέρου, το ευρέος φάσματος φως που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής των πορφυρινών, τα οποία είναι ένζυμα φωτοευαίσθητα. Αυτά τα ένζυμα είναι ο εχθρός του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής.

Η θεραπεία δεν είναι επώδυνη και δεν απαιτείται η χρήση τοπικού αναισθητικού. Είναι πολύ αποτελεσματική από την πρώτη θεραπεία και απόλυτα ασφαλής. Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 – 6 ανάλογα με τη σοβαρότητα του κάθε περιστατικού, αφού είναι σε θέση να εφαρμοστεί από την ήπια φαγεσωρική ακμή έως και την κυστική. Ερυθρότητα και ήπιο οίδημα της περιοχής είναι πιθανό να υπάρχει μετά τη θεραπεία, το οποίο διαρκεί περίπου ένα 24ωρο.

Φωτοδυναμική Θεραπεία Celluma

Η φωτοδυναμική θεραπεία Celluma είναι μια πολυδιάστατη, αποτελεσματική ιατρική συσκευή, η οποία σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την υγεία σας και να σας βοηθήσει να φαίνεστε νεότερες και γεμάτες λάμψη, χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία από τη NASA!

Σχεδιάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές επιστημονικές εφαρμογές φωτός χαμηλής έντασης στην Αισθητική Ιατρική, η οποία όχι μόνο έχει βραβευθεί αλλά, είναι η μόνη πιστοποιημένη από τον FDA (Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων ΗΠΑ) και την Ε.Ε.

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη ώστε, στοχευμένα να θεραπεύει δερματικά προβλήματα όπως η ακμή, να μειώνει αισθητά τις ρυτίδες αλλά και να ανακουφίζει μυϊκούς πόνους, προβλήματα αρθρώσεων και συνδέσμων, ακόμα και μώλωπες, ανώδυνα και μη επεμβατικά.
Η συσκευή εκπέμπει ταυτόχρονα μπλε, κόκκινη και υπέρυθρη ακτινοβολία. Καθώς κάθε ακτινοβολία απορροφάται σε διαφορετικό βάθος «τροφοδοτεί» με φυσικό τρόπο ενέργεια στα κύτταρα, βοηθώντας την ανανέωσή τους και την αποκατάσταση των θεραπευτικών λειτουργιών τους. Εκ του αποτελέσματος θεωρείται ένα κι ένα για τη θεραπεία της ακμής.

Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους ιατρούς της Athens Beverly Hills Clinic στα σημεία που έχουν επιλεγεί και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, όπως laser ή microdermabrasion, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Κλινικές έρευνες 4 εβδομάδων απέδειξαν ότι:
-Το 80% όσων δοκίμασαν την εφαρμογή είδαν αισθητή βελτίωση στη ποιότητα του δέρματος και στη θεραπεία της ακμής.
-Το 77% είδε αισθητή βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου.
-Το 63 % ορατή μείωση των ρυτίδων.

Επίσης, η ιατρική συσκευή Celluma με την ακτινοβολία χαμηλής έντασης εισχωρεί βαθιά μέσα στα κύτταρα και ενεργοποιεί άμεσα την ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), το «καύσιμο» για την κυτταρική ανανέωση, δίνοντας ώθηση στις μεταβολικές διεργασίες των κυττάρων, με αποτέλεσμα να:

 • απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα
 • μειώνει τις φλεγμονές
 • καταστρέφει τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή
 • χαλαρώνει από τους μυϊκούς σπασμούς και τους πόνους των συνδέσμων
 • μειώνει τους πόνους των αρθρώσεων

Η Celluma Light Therapy είναι σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε να δείχνετε … έτη φωτός νεότερες και ανανεωμένες με μια ασφαλή, επιστημονικά αποδεδειγμένη, μη επεμβατική θεραπεία, αποκλειστικά από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Athens Beverly Hills Clinic.

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Το πρώτο και βασικό επίτευγμα ενός καθαρισμού είναι η καλυτέρευση της κατάστασης του δέρματος, κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν μιλάμε για θεραπεία ακμής.

Ο πιο βασικός παράγοντας που διαταράσσει την ισορροπία του επιδερμικού ιστού είναι η υπερέκκριση σμήγματος, η οποία οφείλεται σε ορμονικές κυρίως διαταραχές, σε στρες, σε κακή διατροφή, στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στις κλιματολογικές συνθήκες. Το περιττό σμήγμα, αναπτύσσει βακτηρίδια και δημιουργεί μαύρα στίγματα, σπυράκια, κύστες και ακμή, που φράζουν τους πόρους, προκαλώντας «ασφυξία» στο δέρμα.

Ο βαθύς καθαρισμός απομακρύνει από την επιδερμίδα τα νεκρά κύτταρα, κερατίνη και κυρίως το περιττό σμήγμα, προετοιμάζοντάς την να δεχτεί όλες τις άλλες θεραπείες όπως, ενυδάτωση, βιταμινοθεραπεία, χημικά peelings αλλά και όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου διαρκεί 2 ώρες στο σύνολό του, ανάλογα πάντα με τον τύπο του δέρματος και πόσο προβληματικό είναι ένα δέρμα. Αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση της ακμής και μπορεί να γίνει ανεξαρτήτου ηλικίας, όπως επίσης δεν αφορά αποκλειστικά γυναίκες αλλά και άντρες, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν και εκείνοι μπει δυναμικά στο χώρο της αισθητικής και της περιποίησης.

Ο στόχος είναι να εξισορροπήσει τις λειτουργίες της επιδερμίδας και να τη συντηρεί σε μια υγιή κατάσταση. Με το βαθύ καθαρισμό πετυχαίνουμε καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και μέγιστη διεισδυτικότητα των καλλυντικών. Στο κομμάτι της θεραπείας της ακμής η δυνατότητα διείσδυσης των κατάλληλων καλλυντικών, που θα «ανακουφίσουν» το ταλαιπωρημένο δέρμα, είναι υψίστης σημασίας για ένα αποτέλεσμα με διάρκεια.
Κατά μέσο όρο βαθύ καθαρισμό προσώπου πρέπει να κάνουμε κάθε 3-4 μήνες για τα λιπαρά και τα μικτά δέρματα και κάθε 6-8 μήνες για τα πιο ξηρά. Όταν ο βαθύς καθαρισμός γίνεται σωστά, βοηθάει πολύ και στην αντιμετώπισης της λεγόμενης κυστικής ακμής.

Τα στάδια του καθαρισμού
1. Χρήση του γαλακτώματος και της λοσιόν για την απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ.
2. Εφαρμογή πίλινγκ για την απομάκρυνση νεκρών κυττάρων.
3. Χρήση του ατμού από ειδικό για τη διάνοιξη των πόρων.
4. Διάνοιξη των πόρων με δακτυλοπιέσεις με στόχο την εξαγωγή σμήγματος.
5. Με τη βοήθεια υψίσυχνων ρευμάτων εξασφαλίζουμε την αντισηψία δέρματος.
6. Εφαρμόζουμε μια μάσκα προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.
7. Τοποθέτηση ενυδατικής κρέμας.

Αμέσως μετά τη θεραπεία παρατηρείται ένας ήπιος ερεθισμός λόγω της αιμάτωσης, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες της ημέρας εξαφανίζεται. Τις πρώτες 2 μέρες μετά τον καθαρισμό προσώπου καλό είναι να χρησιμοποιούνται φαρμακευτικές κρέμες ενυδάτωσης και επούλωσης.

Silkpeel Θεραπεία Δερμοαπόξεσης με Διαμάντια

H δερμοαπόξεση με διαμάντια σύμφωνα με την Ένωση Πλαστικών Χειρουργών της Αμερικής αποτελεί μία από τις 5 κορυφαίες μη επεμβατικές θεραπείες με ορατά & άμεσα αποτελέσματα.

Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο που αντιμετωπίζει προβλήματα του δέρματος όπως αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες και πανάδες, αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα της επιδερμίδας, αλλά και βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Η μέθοδος δερμοαπόξεσης που χρησιμοποιούμε στο ABH Medical Group ονομάζεται Silkpeel. H μοναδικότητά της οφείλεται στο γεγονός ότι τη στιγμή της απόξεσης με τη χρήση διαμαντένιων κεφαλών, εγχέονται υγρές θεραπευτικές ουσίες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας δίνοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Με την ελεγχόμενη δερματοαπόξεση και έγχυση θεραπευτικών ουσιών:

 • Ενυδατώνουμε το δέρμα
 • Αντιμετωπίζουμε την ακμή
 • Λευκαίνουμε τις κηλίδες
 • Θρέφουμε το δέρμα με βιταμίνες
 • Καθυστερούμε τη γήρανση με αντιοξειδωτικά
 • Ανανεώνουμε το δέρμα

Η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλιστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρώντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα. Ταυτόχρονα παροχετεύει υποδερμικά τα θεραπευτικά διαλύματα, που είναι προσαρμοσμένα πάντα στον εκάστοτε τύπο δέρματος και τα έχουμε επιλέξει ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε:

 • Ενυδατικό διάλυμα (υαλουρονικό οξύ): μειώνει τις γραμμές και τις λεπτές ρυτίδες, αναπλάθει το κολλαγόνο
 • Λευκαντικό διάλυμα (πεπτίδιο, α-αρβουτίνη, βιταμίνη PP, βιταμίνη C): εξουδετερώνει τις κηλίδες
 • Διάλυμα καθαρισμού (σαλικυλικό οξύ): με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, αντιμετωπίζει προβλήματα ακμής, συμβάλλοντας στη θεραπεία της ακμής.
 • Αντιγηραντικό διάλυμα (βιταμίνη C): αντιμετωπίζει σημάδια γήρανσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και ανανεώνεται.

Η SilkPeel δερμοαπόξεση με διαμάντια μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου και επιπλέον στο λαιμό και τον μπούστο, ενώ δίνει άριστα αποτελέσματα και σε συνέργεια με άλλες θεραπείες.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί ακόμα και ανά μία εβδομάδα. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως όμως αρκούν 4-5 συνεδρίες για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά.

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους και παρενέργειες. Το δέρμα δεν ερεθίζεται και μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στο γραφείο χωρίς ίχνη και κοκκινίλες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
akmi2

Αποτελέσματα

ΠΡΙΝ

abh acnetreatment b

ΜΕΤΑ

abh acnetreatment a

ΠΡΙΝ

isolaz

ΜΕΤΑ

isolaz c

ΠΡΙΝ

abh_isolaz_b

ΜΕΤΑ

abh_isolaz_a

Θεραπείες ακμής:

002

Ολοκληρωμένη Θεραπεία Ακμής

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη ακμή με τις καινοτόμες τεχνολογίες του Athens Beverly Hills Medical Group. Με τη φροντίδα της δερματολόγου Ντόλυς Φατσέα, το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο καταπολέμησης ακμής σας απαλλάσσει από μαύρα στίγματα, κύστες και ερυθρότητα. Ρυθμίζει την παραγωγή σμίγματος, εξισσοροπεί τη λιπαρότητα και χαρίζει μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

 • 4 Θεραπείες με Laser Isolaz 

Ανώδυνη θεραπεία χωρίς τη χρήση τοπικού αναισθητικού. Απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

 • 2 Θεραπείες φαρμακοκαλλυντικής περιποίησης “IMAGE” από την Αμερική.

6 Συνεδρίες ΜΟΝΟ 500€!

ΔΩΡΟ 1 Οξυγονοθεραπεία


  Κλείσε τώρα
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
  με τη ΔΡ. Φατσέα