Νέα Υπηρεσία Εξάλειψης Κυτταρίτιδας «Spherofill»

To Athens Beverly Hills Medical Group παρουσιάζει το νέο πρωτόκολλο εξάλειψης κυτταρίτιδας Spherofill!

To Spherofill Cell είναι η νέα ιατρική συσκευή για την αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία της ινώδους κυτταρίτιδας.

Ενώ οι περισσότερες θεραπείες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας στοχεύουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την καταπολέμηση του τοπικού λίπους, δεν έχουν δραστικότητα σε ότι αφορά την εξάλειψη των «βαθουλωμάτων» που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ίνωσης που έχει δημιουργηθεί ενδοεδερμικά.

Με το πρωτόκολλο Spherofill, εντοπιζονται με ακρίβεια οι ινώσεις και καταστρέφονται, εξαλείφοντας έτσι το ενοχλητικό φαινόμενο του «φλοιού πορτοκαλιού»!

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς λειτουργεί;

Το Spherofill Cell διαθέτει μια χειρολαβή στην οποία συνδέεται μια ειδική μικρο-βελόνα. Αυτή εισάγεται εύκολα και με ακρίβεια, στο επιθυμητό σημείο εφαρμογής και κόβει τόσο επιφανειακά όσο και σε βαθύτερες στοιβάδες με τις ινώσεις. Παράλληλα πραγματοποιείται εκπομπή συγκεκριμένης ραδιοσυχνότητας η οποία αποδυναμώνει τις ίνες κολλαγόνου χωρίς να προκαλεί βλάβη ή θερμική διέγερση.

Ουσιαστικά το πρωτόκολλο Spherofill Cell, εκτελεί τρεις ταυτόχρονες λειτουργίες:

 • Μηχανική κοπή των ινώσεων
 • Θερμική καταστροφή των λιποκυττάρων
 • Συνδυαζόμενη έγχυση υαλουρονιδάσης και μεσοθεραπείας

Με την έγχυση αυτή, αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της θεραπείας και παρατείνεται το αισθητικό και θεραπευτικό αποτέλεσμα έως και ενάμιση χρόνο μετά!

Tο πρωτόκολλο Spherofill, υπόσχεται μοναδικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή!!Ουσιαστικά επιτυγχάνουμε εξαιρετικά ποστοστά βελτίωσης από 70% για έντονες περιπτώσεις λιποδυστροφίας μέχρι και 90% για πιο ήπιες περιπτώσεις κυτταρίτιδας.

Άμεσα ορατά Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία. Ειδικά μετά την πρώτη εβδομάδα που υποχωρεί το μικρό οίδημα, η επιδερμίδα αποκτά λεία και σφριγηλή όψη χωρίς το «φλοιό πορτοκαλιου»! Επίσης τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ΜΟΝΙΜΑ καθώς γίνεται καθολική καταστροφή των ινώσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που οφείλεται σε ορμονικούς λόγους καθώς και σε διατροφή οπότε πάντα συστήνεται η υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Με ισορροπημένη διατροφή, σωστή πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών και άσκηση!

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι δεν είναι επώδυνη θεραπεία καθώς γίνεται ήπια τοπική αναισθησία στα σημεία εφαρμογής για να ελαχιστοποιήσουμε το αίσθημα πόνου!

Μετά τη θεραπεία δημιουγείται ελαφρύ οίδημα στην υπό θεραπεία περιοχή καθώς ενδεχομένως και μικρή εκχύμωση. Δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα μετά παρά μόνο η χρήση καταπραυντικής κρέμας.

Το πρωτόκολλο εφαρμόζεται όπου έχουμε όψη φλοιού πορτοκαλιού

Λόγω της  μικροβελόνας και της εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων η θεραπεία αυτή έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιοχές που δύσκολα δουλεύονται με κάποιον άλλον τρόπο, όπως στη λείανση των ρυτίδων του ντεκολτέ, στην καταπολέμηση των έντονων πτυχώσεων στο λαιμό και στις ρυτίδες καπνιστού.

Το πρωτόκολλο αυτό συνδυάζεται εκπληκτικά με

 1. Νήματα σώματος. Έτσι επιτυγχάνεται η εξάλειψη του φαινομένου κυτταρίτιδας και ταυτόχρονα η ανόρθωση!
 2. Εφαρμογή Υδροξυαπατίτη για περαιτέρω σύσφιξη
 3. Θεραπείες Coaxmed για περαιτέρω βελτίωση του επιδερμικού τόνου!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


  Κλείσε τώρα
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
  με τη ΔΡ. Φατσέα

  Συνδυάστε με: