Θεραπεία με Υδροξυαπατίτη

Ο υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα ασβεστίου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και το φυσικό περίγραμμα προωθώντας την παραγωγή και εναπόθεση φυσικού κολλαγόνου, φυσιολογικό πληρωτικό μαλακών ιστών του σώματος.

Κατά την έγχυση του ο υδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Δηλαδή, απλά, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του υδροξυαπατίτη είναι τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια. Τα κλινικά αποτελέσματα είναι εμφανή έως 2 χρόνια, ανάλογα με την ποσότητα έγχυσης, την ποιότητα δέρματος του ασθενούς και την ηλικία.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group, εφαρμόζουμε τη θεραπεία με υδροξυαπατίτη για την διόρθωση του περιγράμματος της μύτης, της γνάθου (οβάλ προσώπου), την ανόρθωση των ζυγωματικών, αλλά και την αντιμετώπιση της ατροφίας του προσώπου.

Βασικές λειτουργίες Yδροξυαπατίτη

Aποκαθιστά τον όγκο και το φυσικό περίγραμμα του προσώπου

Προκαλεί νέο-κολλαγονογέννεση, αυξάνοντας φυσικά τον όγκο του δερματικού ιστού και του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος

Τι να περιμένετε μετά την θεραπεία με Υδροξυαπατίτη;

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, το ενέσιμο εμφύτευμα γεμίζει και ανορθώνει την υπό θεραπεία περιοχή, με άμεσα, εμφανή αποτελέσματα

Μακροχρόνια αποτελέσματα: o υδροξυαπατίτης ασβεστίου είναι το μακροβιότερο προϊόν αντιγήρανσης, αφού μετά την απορρόφησή του, υποκαθίσταται από ένα πλούσιο δίκτυο ινών κολλαγόνου διατηρώντας το αποτέλεσμα έως και 2 χρόνια.

Δωρεάν

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Κάνε την αλλαγή

ABH_lipodialisi_face_slider_800x400

ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ το Δωρεάν ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
με τη ΔΡ. ΦΑΤΣΕΑ

Συνδυάστε με: