ΆρθραBlogreviv abh megaboost
reviv abh banner2

Θωράκιση του Οργανισμού η απάντηση στην παραφιλολογία των ιών

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι το πρώτο βήμα για την θωράκιση του οργανισμού μας έναντι των ιών που είναι εξαιρετικά διαδεδομένοι αυτή την περίοδο σπέρνοντας τον πανικό.  Σίγουρα το συχνό πλύσιμο των χεριών και το να μένετε μακριά από ανθρώπους που νοσούν μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι τρόποι να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί το φρούριο του οργανισμού μας παρέχοντας προστασία έναντι κάθε «ξένου οργανισμού» όπως βακτήρια, ιοί ή παράσιτα, που μπορούν να καταβάλουν το σώμα και να προκαλέσουν βλάβες.

Όταν ένα μικρόβιο μπαίνει στο σώμα σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα λαμβάνει σήματα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι, ανταποκρίνεται στέλνοντας λευκά αιμοσφαίρια (ή κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος) – την πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός σας – για να επιτεθεί και να καταστρέψει οτιδήποτε ερμηνεύει ως επικίνδυνο.

Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα?

Βασικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού παίζουν -μεταξύ άλλων- τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες A, C, E και το σελήνιο που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης το σύμπλεγμα βιταμινών B, το συνένζυμο Q10, ο ψευδάργυρος και τα Ω3 λιπαρά οξέα.

Τα στοιχεία αυτά μπορεί να τα προσλάβει ο οργανισμός από το κόκκινο κρέας, τα λαχανικά, τα εσπεριδοειδή και τα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με σωστή διατροφή υπάρχουν και συμπληρώματα διατροφής τα οποία έρχεται να ενισχύσουν τα ποσοστά πρόσληψης των ενεργών αυτών συστατικών .

Η πρόσληψη των βιταμινών όμως από το στόμα συνεπάγεται ότι η απορρόφηση φτάνει έως και 50% καθώς μεγάλο μέρος χάνεται στη διαδικασία της πέψης.

Τη λύση στο πρόβλημα της απώλειας αυτής φέρνουν οι ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV. Με προέλευση από το Ηνωμένο Βασίλειο, η εταιρεία REVIV είναι ο ηγέτης στην παροχή θεραπειών αποκατάστασης και ευεξίας με 22 χρόνια παρουσίας, και πάνω από 80 σημεία σε όλο τον κόσμο.

Οι θεραπείες REVIV είναι πιστοποιημένες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητά τους στην αντιμετώπιση συμπτωμάτων όπως η έλλειψη ενέργειας, το hangover, το jetlag, το αίσθημα αδυναμίας ενώ αποκαθιστούν άμεσα τις φλεγμονές και τις κράμπες που προέρχονται από την άσκηση.

Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά θωρακίζει τον οργανισμό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η λήψη των θεραπειών αυτών ενδοφλεβίως εξασφαλίζει τη μεγιστοποίηση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών στο 100% παράλληλα με την αναγκαία ενυδάτωση που προσφέρει στο σώμα. Οι βιταμίνες περνούν άμεσα στον οργανισμό και η δράση τους κρατάει για ημέρες.

Συγκεκριμένα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η εταιρεία REVIV, παρέχει τη θεραπεία Megaboost. Έναν ορό ο οποίος περιέχει 5 γρ. βιταμίνης C, συνένζυμο Q10, ψευδάργυρο, σελήνιο και γλουταθειόνη, το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό το οποίο αποτοξινώνει τα ζωτικά όργανα.

Συχνές Ερωτήσεις

Μετά τη θεραπεία Megaboost, σημειώνεται ένα έντονο αίσθημα ευφορίας και ευεξίας το οποίο διαρκεί έως και 5 ημέρες ενώ ταυτόχρονα ο οργανισμός και το ανοσοποιητικό σύστημα έχουν θωρακιστεί.

H θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά 3 ημέρες ενώ το προτεινόμενο πλάνο χορήγησης εφόσον δεν υπάρχουν ενδείξεις είναι 4 οροί σε διάστημα ενός μήνα.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος. Πριν από κάθε εφαρμογή, λαμβάνεται αναλυτικό ιατρικό ιστορικό και εξειδικευμένο ερωτηματολόγιο συμπτωμάτων και αναγκών προκειμένου να χορηγηθεί η καταλληλότερη θεραπεία.

Επίσης, τα συστατικά των θεραπειών REVIV  είναι βιταμίνες και φαρμακευτικά σκευάσματα και δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Οι  θεραπείες αυτές διατίθενται αποκλειστικά από το Athens Beverly Hills Medical Group. Περισσότερες πληροφορίες μποορείτε να βρείτε στο www.revivme.gr, www.revivme.com και στα τηλέφωνα 2108949090 και 2108949920

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
reviv abh megaboost

Πρόσφατα Άρθρα

Μάθετε περισσότερα

για το νέο πρόγραμμα