Τί είναι η λιποαναρρόφηση;

Η λιποαναρρόφηση είναι μια μέθοδος, που εφαρμόζεται εδώ και αρκετές δεκαετίες στη χώρα μας, με σκοπό τη σμίλευση του σώματος και την απαλλαγή από το περιττό λίπος, ακόμη και σε σημεία που θεωρούνται δύσκολα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θεωρείται η «βασίλισσα» της πλαστικής χειρουργικής. Η επιστήμη, ωστόσο, έχει προχωρήσει πολύ και πλέον οι νέες μέθοδοι είναι περισσότερο αποτελεσματικές και με ελάχιστες έως καθόλου ανεπιθύμητες ενέργειες. Η αποκατάσταση των ασθενών είναι ταχεία και σύντομα μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες, με την αυτοπεποίθησή τους… «στο κόκκινο».

H τελευταία λέξη στη λιποαναρρόφηση ακούει στο όνομα Vaser 4D High Definition και εφαρμόζεται αποκλειστικά στην κλινική Athens Beverly Hills. Έχει πολλά μυστικά και αλλάζει σημαντικά αλλάζει τη συμμετρία του σώματος και, κατ’ επέκταση, όλη τη γενική εικόνα.

Πολλές φορές ορισμένοι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά, τα οποία επηρεάζουν την ποιότητα ζωής τους, αλλά δυσκολεύονται να χάσουν βάρος μόνο με σωστή διατροφή και άσκηση. Σε αυτές τις περιπτώσεις βαρύνει περισσότερο η υγεία αυτών των ανθρώπων, όχι, βέβαια, ότι και η καλύτερη εμφάνιση είναι αμελητέα, το αντίθετο μάλιστα… Οπότε η λιποαναρρόφηση είναι μονόδρομος.

Παίρνοντας παράδειγμα από τους χολυγουντιανούς αστέρες, η μέθοδος Vaser Lipo εφαρμόζεται και στη χώρα μας με επιτυχία από τον πλαστικό χειρουργό Θανάση Αθανασίου.

Η συσκευή Vaser χρησιμοποιεί υπερήχους και έχει έναν μοναδικό μηχανισμό δράσης. Ελαχιστοποιεί μετεγχειρητικά το οίδημα (πρήξιμο) και τις εκχυμώσεις και παράλληλα προκαλεί ερεθισμό των ινοβλαστών και σύσφιξη της περιοχής, στην οποία εφαρμόζεται.

Έτσι, όπως εξηγεί ο Δρ. Αθανασίου, λύνεται πρακτικά ένα από τα μεγάλα προβλήματα της λιποαναρρόφησης, το λεγόμενο «κρέμασμα» ή η χαλάρωση των περιοχών, όπου αφαιρούνται μεγάλες ποσότητες λιπώδους ιστού, καθώς επίσης και τα λεγόμενα «κύματα», που παρατηρούνται πολλές φορές στην κλασική λιποαναρρόφηση.

Το μηχάνημα συμβάλλει στη δημιουργία μιας επίπεδης και γραμμωμένης κοιλιάς (που σε άλλες συνθήκες το άτομο θα έπρεπε να «λιώσει» στη γυμναστική για να την αποκτήσει), σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος).

Να σημειωθεί ότι παράλληλα με τη λιποαναρρόφηση γίνεται και λιπομεταφορά. Μεταφέρεται, δηλαδή, το λίπος, που έχει αφαιρεθεί, σε σημεία που χρειάζονται «γέμισμα», προσθέτοντας καμπύλες, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Η αλλαγή στην εμφάνιση είναι εμφανής από την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα, αλλά  το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου έναν μήνα μετά.

Καλέστε στο 2108949920 ή 2107230502 για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του ABH Medical Group.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Πρόσφατα Άρθρα

Μάθετε περισσότερα