ABH vasersmooth slider
ABH vasersmooth slider 800x400

Vaser Smooth

Το VASER Smooth αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα δημιουργεί στο δέρμα μια εικόνα που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού, εξαιτίας της εναπόθεσης νερού και λίπους. Εμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς και είναι μια πολύ συχνή πάθηση στις γυναίκες όλων των ηλικιών και σωματικού βάρους. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να την πυροδοτήσουν ενώ σημαντικός είναι ο ρόλος της γενετικής προδιάθεσης, των ορμονών και των διακυμάνσεων του βάρους.

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, θα πρέπει καταρχάς, να μειωθεί το επιφανειακό λίπος. Επιπλέον, μερικά από τα ινώδη διαφράγματα πρέπει να χαλαρώσουν ώστε το δέρμα να γίνει επίπεδο και λείο, και τρίτον, το δέρμα πρέπει να ενισχυθεί για να εξομαλυνθεί η επιφάνειά του.

Μέχρι πρόσφατα, η συνδυασμένη αυτή καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Αρκετές μη επεμβατικές θεραπείες έδειξαν μέτρια και προσωρινά αποτελέσματα που απαιτούσαν αμέτρητες θεραπείες.

Πώς λειτουργεί το VASER Smooth

Η τεχνική VASER Smooth επιτρέπει τη θεραπεία της κυτταρίτιδας με άμεσα και εμφανή αποτελέσματα. Η τεχνική γίνεται εξολοκλήρου με τοπική αναισθησία στο ιατρείο μας. Πριν από τη διαδικασία, εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής, μπορεί να του χορηγηθεί ένα ηρεμιστικό για να χαλαρώσει. Μέσω λίγων μικροσκοπικών τομών, που κλείνουν χωρίς ράμματα ή ουλές, η τοπική αναισθησία εγχέεται κάτω από το δέρμα με αποτέλεσμα να μουδιάζει την περιοχή.

Χρησιμοποιώντας μια λεπτή κάνουλα που εκπέμπει υπερήχους και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιείται κάτω από το δέρμα, η συσκευή VASER ελαττώνει το επιφανειακό λίπος, σπάει την πτύχωση που δημιουργούν τα ινώδη διαφράγματα και συσφίγγει το χαλαρό δέρμα με αποτέλεσμα ομαλότερη και λεία εμφάνιση.

Μετά τη θεραπεία, τοποθετείται ένας επίδεσμος ή ελαστικός κορσές στις περιοχές παρέμβασης και ο ασθενής πηγαίνει στο σπίτι του χωρίς δυσφορία. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να κάνουν ντους την επόμενη μέρα, να επιστρέψουν στην εργασία τους μέσα σε 24 ώρες, ενώ η άσκηση μπορεί να ξεκινήσει λίγες ημέρες αργότερα.

Άμεσα αποτελέσματα μπορεί να δει ο ασθενής από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, τα οποία και σταδιακά βελτιώνονται μέσα σε διάστημα 3-6 μηνών.

H θεραπεία VASER Smooth μπορεί να συνδυαστεί με:
• Coaxmed RF
• Αυτόλογη ενδοδερμική θεραπεία σώματος
• Νήματα PDO

Συχνές Ερωτήσεις

Η όλη διαδικασία είναι σχετικά σύντομη (εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος) και διαρκεί περίπου 1-2 ώρες. Μετά την ολοκλήρωση τοποθετείται ένας επίδεσμος/κορσές στις περιοχές της εφαρμογής και ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του. Ο κορσές αφαιρείται 2-3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή.

• Σύσφιξη του δέρματος χωρίς θερμικές βλάβες
• αποτελεσματική αντιμετώπιση των πτυχώσεων του δέρματος
• περιορισμένος κίνδυνο βλάβης των νεύρων λόγω της ήπιας μηχανικής δύναμης που ασκείται
• ομαλότερο περίγραμμα στις περιοχές της εφαρμογής
• ρευστοποίηση του λίπους, μέσω της ενέργειας των υπερήχων, το οποίο επιτρέπει στο γιατρό να το αναδιανείμει ή να το χρησιμοποιήσει σε άλλο σημείο του σώματος (λιπομεταφορά)
• γρήγορη ανάνηψη, λόγω της ήπιας τεχνικής και περιορισμός των εκχυμώσεων (μώλωπες).

Τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι αισθητά άμεσα μετά την εγχείρηση (συνήθως μετά από διάστημα 7-10 ημερών) αλλά το τελικό αποτέλεσμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο και εμφανίζει μια σταθερή πρόοδο για μια περίοδο 2 έως 6 μηνών.

Σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνικές λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, η τεχνική VASER Smooth διαφέρει καθώς δεν βασίζεται μόνο στην εξάλειψη του λίπους, αλλά αποσκοπεί στην κατάργηση των ανωμαλιών του δέρματος από τις περιοχές – στόχους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες, συμπληρωματικές θεραπείες, προκειμένου να διασφαλιστούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
ABH oules slider 800x400
cellulite


    Κλείσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με το ΔΡ. Αθανασίου

    Συνδυάστε με: