Το Athens Beverly Hills παρουσιάζει το JUVÉDERM VOLUMA® XC το πρώτο και μοναδικό υλικό πλήρωσης εγκεκριμένο από την FDA που διορθώνει την απώλεια όγκου που σχετίζεται με την ηλικία στο μέσο πρόσωπο έως και 2 χρόνια.

Καθώς μεγαλώνουμε το φυσικό υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο μειώνεται, με αποτέλεσμα να χάνεται στο δέρμα η δομή και ο όγκος του. Με την γήρανση επηρεάζεται ο λιπώδης ιστός, ιδιαίτερα στα μάγουλα με αποτέλεσμα να χάνουν την προεξοχή τους και να εμφανίζονται επίπεδα.

Το JUVÉDERM VOLUMA® XC έχει εγκριθεί απο το FDA για χρήση στα μάγουλα και τα ζυγωματικά. Τρέφει την ελαστίνη και το κολλαγόνο, ίνες που συνθέτουν τη δομή στήριξης του δέρματος μας  και έρχεται να αντικαταστήσει την απώλεια όγκου στα μάγουλα λόγω γήρανσης, απώλειας βάρους ή κάποιας ιατρικής πάθησης. Είναι το μόνο υαλουρονικό filler που θα διαρκέσει μέχρι δύο χρόνια, για όλους τους τύπους δέρματος, με τη βέλτιστη θεραπεία.

Πριν από τη θεραπεία σας, θα συζητήσετε και θα λάβετε την κλινική διάγνωση από τον γιατρό, θα εκφράσετε και εσείς τις ανάγκες σας και βάση των χαρακτηριστικών του προσώπου σας θα σας δοθεί το θεραπευτικό πλάνο.

Μια θεραπεία που έχει πολύ ενδιαφέρον και από το αντρικό κοινό, καθότι το ανδρικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από γωνίες, κυρίως σε τρεις ανατομικές περιοχές: στα ζυγωματικά, στη γωνία της κάτω γνάθου και το πηγούνι. Το JUVÉDERM VOLUMA® XC είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, όπου μπορούμε να τονίσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά αρρενωπότητας τόσο σε νέους άνδρες που από φυσικού τους δεν έχουν έντονες γραμμές και γωνίες, όσο και σε μεγαλύτερους άνδρες που λόγω χαλάρωσης και απώλειας όγκου στο πρόσωπο, το περίγραμμα του προσώπου τους έχει ατονήσει και χρειάζεται ενίσχυση.

Τοποθετούμε το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιώντας αποστειρωμένες ατραυματικές κάνουλες ώστε να αποφευχθούν τυχόν μελανιές και οιδήματα. Έχει προηγηθεί χρήση αναισθητικής κρέμας ώστε να μειωθεί τυχόν δυσφορία ή πόνος και η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 έως 30 λεπτά.

Ανακτήστε τον χαμένο όγκο στην περιοχή του μέσου προσώπου με ομαλότερο περίγραμμα και φυσική εμφάνιση.

Κλείστε το ραντεβού με τη Δρ. Φατσέα και την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.

ABH_OCT_Voluma2_v1_28092020

JUVÉDERM VOLUMA® XC

Ανακτήστε τον χαμένο όγκο σε μάγουλα και ζυγωματικά

Γνωρίστε το JUVÉDERM VOLUMA® XC, το πρώτο και μοναδικό υαλουρανικό filler, εγκεκριμένο από την FDA, για μάγουλα και ζυγωματικά.

• Αντικαθιστά την απώλεια όγκου στα μάγουλα

• Χαρίζει ομαλότερο περίγραμμα και φυσική εμφάνιση

• Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες

• Το μόνο με διάρκεια μέχρι και δύο χρόνια

 

Κλείστε το ραντεβού σας με την εξειδικευμένη ομάδα της και μάθετε τα πάντα σχετικά με την επαναστατική θεραπεία.


    Κλείστε τώρα

    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
    με τη ΔΡ. Φατσέα